Româncă, în Elveția: Acasă eram cosmeticiană, aici sunt prostituată și nu-mi e rușine

20 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Româncă, în Elveția: Acasă eram cosmeticiană, aici sunt prostituată și nu-mi e rușine

Una dintre ele este românca Flori. Un caz fericit, fiindcă ea lucrează de ceva timp în condiții de lux în clubul erotic Rouge din Zurich. Flori a acceptat să vorbească deschis despre situația ei cu jurnaliștii elvețieni de la televiziunea Tele Zuri și de la cotidianul Aargauer Zeitung.

“În România am studiat și am fost coafeză și cosmeticiană, dar nu îmi rămânea nimic. Banii erau puțini și era foarte greu să supraviețuiești. Am ales să vin aici și să muncesc într-un alt domeniu, dar să câștig pe măsură. Nu cred că e ceva rău în ceea ce facem.

Nu m-aș duce niciodată pe stradă. Mă simt în siguranță aici. Nu îmi pasă ce fac restul fetelor. Nu le întreb dacă sunt singure sau au prieten, dacă cei de acasă știu cu ce se ocupă ele aici, căci eu nu sunt de la poliție”, declară Flori.

Ea susține că nu este interesată de o viață în cuplu. “Eu am un sentiment de respect deosebit față de mine însămi. Nu vreau să rănesc pe nimeni și nici să îmi bat joc de nimeni. Am destui bărbați aici, nu mai am nevoie de altul”.

Clienții ajung să plătească 500 de franci elvețieni pentru câteva ore cu Flori. La finalul zilei, ea poate păstra mai mult de jumătate din sumă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră