Procurorul districtului este „surprins” de ușurința cu care a putut fi atacat Donald Trump

14 Iul 2024
Procurorul districtului este „surprins” de ușurința cu care a putut fi atacat Donald Trump

Ușurința cu care trăgătorul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump în timpul mitingului său de sâmbătă a putut să se apropie de el este „surprinzătoare” , a declarat duminică procurorul din comitatul Butler, Pennsylvania, unde au avut loc evenimentele, scrie Le Figaro

„Sincer sincer, sunt surprins că a putut să se urce pe acel acoperiș și să tragă ”, a declarat procurorul Richard Goldinger pentru MSNBC. „Știu că am avut membri ai poliției în această clădire, așa că este cu atât mai surprinzător că a reușit să ajungă acolo sus ”, a clarificat el, indicând că era o sticlărie.

Serviciile de securitate au declarat că bărbatul înarmat a tras dintr-o poziție înaltă în afara perimetrului întâlnirii, la aproximativ 150 de metri distanță, înainte de a fi împușcat.

Un videoclip publicat de site-ul american TMZ îl arată pe trăgător întins pe burtă pe acoperișul unei clădiri și ținând în mână o pușcă.

„Sper că ancheta va stabili cum s-a întâmplat asta, dar da, cel mai surprinzător lucru pentru mine este că, în timp ce avem un fost președinte acolo, cineva ar putea veni la aproximativ 140 de metri, să urce pe un acoperiș și să tragă ”, a insistat procurorul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră