Prințul Harry spune că o "vrăjitoare" i-a transmis un mesaj de la Diana: "Trăiești viața pe care ea nu putut-o trăi"

06 Ian 2023
Prințul Harry spune că o "vrăjitoare" i-a transmis un mesaj de la Diana: "Trăiești viața pe care ea nu putut-o trăi"

Prințul Harry scrie într-o autobiografie care va apărea în zilele următoare că mama sa, Diana, i-a transmis printr-o "femeie cu puteri" că el trăiește "viața pe care ea nu putut-o trăi.. viața pe care și-o dorea pentru tine”, scrie The guardian

În autobiografia sa foarte așteptată, "Rezerva" ("Spare"), Prințul Harry descrie cum tristețea legată de moartea mamei sale, Diana, Prințesa de Wales, l-a determinat să ceară ajutor de la o femeie care „pretindea că are „puteri”” și că poate să-i transmită un mesaj.

„Trăiești viața pe care ea nu a putut-o trăi”, i-a spus femeia. „Trăiești viața pe care și-a dorit-o pentru tine.”

Diana a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997, când Harry avea 12 ani.

Descrierea vizitei la această femeie –pe care Harry nu o numește „medium” – vine spre sfârșitul cărții de 400 de pagini, pe fondul relatării prințului despre căsătoria sa cu Meghan Markle și a relațiilor tulburi cu familia regală, inclusiv ceea ce spune el a fost un atac fizic asupra lui din partea fratelui său, Prințul William.

Harry scrie despre mama sa și despre durerea pierderii ei, la un moment dat descriind călătoriile repetate prin tunelul din Paris unde a murit Diana în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat.

Relatarea lui despre ceea ce spune el a fost o conversație cu mama sa moartă este scurtă și nu spune unde a avut loc întâlnirea nici când. El nu numește femeia care a fost implicată.

„În momentul în care ne-am așezat împreună”, scrie el, „am simțit o energie în jurul ei”.

Prințul spune că femeia i-a spus că și ea simte o energie în jurul lui și i-a spus: „Mama ta este cu tine”.

„Știu. Am simțit asta în ultimul timp”, a răspuns Harry

Femeia, scrie el, i-a spus că mama lui era cu el „chiar acum” si că mama lui știe că el „căută claritate” și „îți simte confuzia” și știe că are „atât de multe întrebări” dar spune că răspunsurile vor veni în timp.

„Trăiești viața pe care nu a putut-o trăi. Trăiești viața pe care și-a dorit-o pentru tine” susține femeia ca ar fi fost cuvintele pe care i le-a spus Diana. 

Harry, care descrie, de asemenea, ciocniri nesfârșite cu presa pe fondul escapadelor lui în cluburile londoneze și care recunoaște că bea și consumă în mod regulat droguri, spune că a vrut să creadă femeia, dar avea nevoie de „o dovadă”. "Un semn." Orice."

Un astfel de semn oferit de femeie a implicat o poveste despre un ornament de Crăciun și o afirmație că mama lui știa despre asta pentru că „era acolo”.

Mai devreme în carte, Harry povestește cum un ornament de pom de Crăciun în forma bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, a fost spart accidental de fiul său, Archie.

Femeia, scrie el, a spus că mama lui era acolo când s-a întâmplat incidentul: „Mama ta spune... ceva despre o podoabă de Crăciun? Al unei mame? Sau o bunica? Spart?"

„Archie a încercat să îl repare”, a spus Harry

„Mama ta spune că s- amuzat puțin despre asta.”, îi răspunde femeia

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră