Prințul Harry a dorit să părăsească familia regală!

26 Iun 2017 | scris de Magda Marincovici
Prințul Harry a dorit să părăsească familia regală!

După 20 de ani de la dispariția mamei lui, Lady Di, prințul Harry rememorează acel eveniment tragic în paginile Newsweek. Prințul Harry își recunoaște tulburările prin care a trecut, dar și dorința de a părăsi familia regală, transmite tele-Loisirs.fr. 

În interviul acordat jurnalistei Angela Levin, prințul Harry, un tânăr de 32 de ani, se confesează privitor la pierderea mamei. Prințul Harry avea 12 ani. Era un copil care se despărțea definitiv de cea mai dragă ființă. La înmormântare, mii de oameni erau cu privirile asupra mea și alte milioane făceau același lucru la televizor, povestește acum prințul Harry. Acum, el spune că un copil nu ar trebui să treacă prin aceste momente, indiferent de situație, în condițiile în care ne amintim foarte bine funeraliile prințesei Lady Di au fost extrem de mediatizate.

Din fericire, Harry s-a lăsat convins, la vârsta de 28 de ani, să facă terapie pentru a se distanța de unele capcane (alcool, drog, depresie...) și să privească spre viitor, atunci când s-a retras din armată, în 2015.

În același interviu, prințul Harry mărturisește că dorea să părăsească familia regală: ”A fost o perioadă când am vrut să o părăsesc, apoi am decis să rămân și să-mi creez un rol”, spune prințul Harry. 
Astfel, cei doi băieți ai Lady Di s-au dedicat acțiunilor umanitare, în special pentru persoane rănite în război sau copii bolnavi. Prințul Harry subliniază că nu am dorit să fim un clan de celebrități și că dorim să jucăm un rol cu adevărat folositor.

Și aceasta și pentru că ei, de fapt, fac ceea ce au văzut la mama lor, Lady Di. 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră