Nici moartea nu poate destrăma o mare dragoste: doi soți au decedat la 45 de minute după 52 de ani de căsătorie

27 Ian 2023
Nici moartea nu poate destrăma o mare dragoste: doi soți au decedat la 45 de minute după 52 de ani de căsătorie

Chiar și în moarte, au rămas uniți. Un cuplu spaniol de optzeci de ani a murit duminica aceasta la 45 de minute distanta, dupa 52 de ani de casnicie, relateaza site-ul spaniol ABC.

Candida, în vârstă de 89 de ani, a murit la ora 11:30 într-un azil de bătrâni în care fusese de câteva luni după ce abilitățile ei cognitive s-au deteriorat. Câteva zeci de minute mai târziu, soțul ei Pepe, în vârstă de 86 de ani, a murit la rândul său, la Spitalul Universitar Central din Asturias. El a fost internat la spital în weekend din cauza complicațiilor din cauza stării sale medicale.

Născuți la doar 18 km unul de celălalt, Pepe și Candida s-au căsătorit în 1970, în regiunea Asturias din nordul Spaniei. El era mecanic, ea casnică. În orașul Oviedo și-au petrecut viața după căsătorie, unde nu au avut copii. Ca un cerc plin, înmormântarea lui Pepe și Candida a avut loc chiar în biserica în care se căsătoriseră cu 52 de ani mai devreme.

„Când am sunat pentru a raporta decesele lor, primul lucru care am fost întrebat a fost dacă a fost un accident. Dar, în realitate, este o coincidență curioasă și chiar romantică”, a spus o nepoată a cuplului.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră