Nepotul lui Michael Jackson va interpreta rolul ”Regelui muzicii pop” în filmul biografic

31 Ian 2023
Nepotul lui Michael Jackson va interpreta rolul ”Regelui muzicii pop” în filmul biografic

Michael Jackson urmează să fie interpretat de nepotul său, Jaafar Jackson, într-un viitor biografic regizat de Antoine Fuqua.Filmul, intitulat simplu Michael, va fi primul rol major de film pentru Jaafar, în vârstă de 26 de ani, care este al doilea fiu al compozitorului și membru al Jackson 5, Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael. Anunțând rolul, Jaafar s-a descris ca fiind „umilit și onorat”, anunță The Guardian.

„Jaafar îl întruchipează pe fiul meu. Este atât de minunat să-l vezi ducând mai departe moștenirea Jackson de animatori și interpreți”, a spus mama cântăreței, Katherine Jackson. Jackson, care a devenit unul dintre cei mai de succes artiști solo ai tuturor timpurilor, a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Michael este realizat cu cooperarea moșiei Michael Jackson, care este probabil să influențeze modul în care este descrisă viața cântărețului, inclusiv dacă va atinge sau nu vreuna dintre acuzațiile de abuz sexual asupra copiilor care au fost aduse împotriva lui Jackson atât în ​​timpul vieții sale. iar după moartea lui.

Jackson și-a menținut întotdeauna nevinovăția și a fost găsit nevinovat de molestare a copiilor în 2005.

Graham King, un producător al filmului care a produs și filmul bio Bohemian Rhapsody, câștigător de Oscar, a spus că echipa din spatele filmului a căutat în lume un actor care să-l interpreteze pe Jackson, înainte de a se stabili pe Jaafar. „L-am cunoscut pe Jaafar în urmă cu peste doi ani și am fost uimit de felul în care personifică în mod organic spiritul și personalitatea lui Michael”, a spus King. „A fost ceva atât de puternic încât, chiar și după ce a efectuat o căutare la nivel mondial, a fost clar că el este singura persoană care își asumă acest rol.”

King îl produce pe Michael împreună cu John Branca și John McClain, co-executorii moșiei lui Jackson. În spatele scenariului se află John Logan, care a scris Gladiator, Aviatorul și filmele James Bond Skyfall și Spectre.

Fuqua, regizorul filmului, a spus că Michael „explorează călătoria omului care a devenit Regele pop”, în timp ce studioul filmului, Lionsgate, a spus că va include „cele mai emblematice performanțe ale sale care l-au determinat să devină cel mai mare animator al tuturor timpurilor. ”.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră