Marea Britanie: trei persoane au fost ucise cu arbaleta

10 Iul 2024
Marea Britanie: trei persoane au fost ucise cu arbaleta

Poliția britanică este în căutarea unui suspect: Kyle Clifford, scrie Le Figaro

Keir Starmer , abia instalat la 10 Downing Street , se confruntă cu prima sa știre: o crimă triplă... cu o arbaletă. Marți seara, la scurt timp după ora 19:00, ora Marii Britanii, poliția a intrat într-o casă din Ashlyn Close, Bushey, nord-vestul Londrei și a descoperit o crimă triplă. Trei femei din aceeași familie, în vârstă de 25, 28 și 61 de ani, au fost ucise. „ Acesta este un incident incredibil de dificil pentru familiile victimelor și cerem ca confidențialitatea acestora să fie respectată ”, a declarat Rob Hall de la Bedfordshire, Cambridgeshire și Cambridgeshire Crime Squad, într-o conferință de presă din Hertfordshire.

O cursa de urmarire este în desfășurare, iar Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, este suspectul numărul unu. Potrivit forțelor de ordine, el ar putea fi încă înarmat cu arbaleta. Casa lui din Enfield a fost perchezită la 8 dimineața de către ofițeri înarmați.

Victimele triplei crimei au fost soția și fiicele comentatorului de curse BBC John Hunt, scrie The Independent

Cele trei victime sunt soția și două fiice ale comentatorului de curse BBC Five Live, John Hunt.

Trei femei – în vârstă de 25, 28 și 61 de ani – au fost găsite cu răni grave după ce ofițerii au fost chemați la o proprietate din Bushey, marți seara.

În ciuda eforturilor paramedicilor, femeile au murit la fața locului din Ashlyn Close, la scurt timp după ce serviciile de urgență au sosit chiar înainte de ora 19, a declarat poliția din Hertfordshire . Erau soția lui John Hunt, Carol, împreună cu două dintre fiicele lor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră