Locuințele  din Marea Britanie ar putea suferi de „întreruperi de curent” în această seară, a avertizat compania de energie

22 Noi 2022
Locuințele  din Marea Britanie ar putea suferi de „întreruperi de curent” în această seară, a avertizat compania de energie

Compania britanica de distribuție a energiei si gazului National Grid a avertizat că locuințele ar putea suferi probleme de energie încă din această seară, după ce a tras un semnal de alarmă asupra capacității sale energetice, scrie Express.

National Grid a recunoscut că marja de energie electrică va fi „strânsă” în această seară, când mai multe persoane vor folosi aparate și încălzire în casele lor. Alerta nu vine ca o surpriză pentru companiile energetice care erau conștiente că cererea de energie va crește în lunile mai reci. 

Oficialii au fost pregătiți și au prezentat planurile companiei de utilități pentru lipsa de aprovizionare, în timp ce lumea occidentală continuă să se lipsească de gazul rusesc. 

În ciuda faptului că National Grid a insistat că întreruperile planificate sunt un „scenariu puțin probabil, cel mai rău caz”, birtanicii ar putea rămâne în întuneric în această seară, în urma avertismentului său urgent.

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră