Lisa Marie Presley a trăit cea mai mare dramă: fiul ei s-a sinucis la doar 27 de ani

13 Ian 2023
Lisa Marie Presley a trăit cea mai mare dramă: fiul ei s-a sinucis la doar 27 de ani

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California. După investigațiile poliției s-a aflat că el s-ar fi sinucis.Tânărul de 27 de ani a fost descoperit  decedat prin împuşcare duminică de către poliţişti. 

Mama lui, Lisa Marie Presley, a fost devastată şi a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei”. Ben provine dintr-o familie celebră. Bunicul său este Elvis Presley, cu care semăna izbitor.

În 2009 a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Lisa Marie s-a măritat cu producătorul muzical şi chitaristul Michael Lockwood, în 2006, în Japonia, când primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare. Presley şi Keough au fost căsătoriţi din 1988 până în 1994 şi impart custodia celor doi copii ai lor , Riley, 27 de ani (fotomodel) şi Benjamin, 23 de ani. După doar 20 de zile de la divorţul de Keough, Lisa Marie s-a măritat cu Michael Jackson, de care a divorţat după cinci ani. După o scurtă relaţie cu rockerul John Oszajca, în 2000, ea s-a măritat pentru a treia oară cu actorul Nicolas Cage, în 2002. Relaţia lor a fost de scurtă durată, Cage cerând divorţul după 108 zile de la nuntă.

În august 2022, cu doar cinci luni înainte să se stigă, Lisa Marie Presley a scris un eseu în care își împărtășește „durerea neîncetată” din cauza morții premature a lui Benjamin.
„Înțeleg de ce oamenii ar dori să te evite odată ce a avut loc o tragedie groaznică. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai rău coșmar al tău”, a scris ea în eseul care a fost publicat de People.Presley a recunoscut că a păstrat distanța față de părinții ai căror copii s-au sinucis, lucru care părea să o bântuie. „Îmi amintesc de câteva ori în viața mea când am cunoscut părinți care și-au pierdut copilul și, deși puteam să fiu alături de ei când s-a întâmplat, i-am evitat după aceea și nu m-am obosit niciodată să le fiu alături, pentru că au devenit literalmente un reprezentant a celei mai mari frici pe care o aveam”, a scris ea. „De asemenea, i-am judecat și am jurat că nu voi face niciodată ceea ce am simțit că au făcut, sau au neglijat, în acțiunile și alegerile părinților legate de copilul lor”.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră