„Lăsați femeile să existe!” Billie Eilish se supără pe „idioții” care o consideră prea feminină

29 Mai 2023
„Lăsați femeile să existe!” Billie Eilish se supără pe „idioții” care o consideră prea feminină

 Billie Eilish se confruntă cu critici care aparent au o problemă cu modul în care stilul ei a evoluat de-a lungul anilor, scrie CNN

Câștigătoarea premiului Grammy, în vârstă de 21 de ani, a postat o serie de fotografii în story-urile ei de pe Instagram în weekend și a scris: „Mi-am petrecut primii 5 ani ai carierei fiind absolut "anulată" de voi, proștilor, pentru că aratam ca un băiețel și mă îmbrăcam la fel și mi se spunea constant că aș fi mai tare dacă m-aș comporta ca o femeie.

„Acum, când mă simt suficient de confortabil încât să port ceva mai feminin sau potrivit, m-am SCHIMBAT și sunt vândută”, a continuat ea comentând pe o fotografie. „Și „ce s-a întâmplat cu ea” „OMG, nu este aceeași Billie, ea este la fel ca restul” bla bla bla.”

Eilish a continuat să critice „adevărații idioți”. „Lăsați femeile să existe!” a adăugat ea.

"Fapt amuzant: știai că femeile sunt cu mai multe fațete? Șocant, nu-i așa? Crezi sau nu, femeile pot fi interesate de multe lucruri. Știai și că feminitatea nu este sinonimă cu slăbiciune? Doamne! E o nebunie, nu-i așa? Cine ar fi crezut?" , glumește ea. „Este total neînțeles și nebunesc să vrei să te exprimi diferit în momente diferite ”, adaugă ea.

Fiind o adolescentă când a devenit faimoasă în lume, Billie Eilish continuă să se confrunte cu judecăți legate de corpul ei.  În 2021 ea a dezvăluit că a pierdut mii de urmăritori pe Instagram după ce a optat pentru un look pin-up pe coperta revistei Vogue"Oamenii se tem de sânii mari. Nici măcar nu ar trebui să știi cine ești până când nu ai cel puțin vârsta mea sau mai mult", reacționase ea în Elle

Un mesaj care evident nu a fost auzit.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par BILLIE EILISH (@billieeilish)

Alte stiri din Externe

Ultima oră