Încă 6 documente secrete găsite în casa lui Biden.

22 Ian 2023
Încă 6 documente secrete găsite în casa lui Biden.

Anchetatorii federali au găsit și au confiscat mai multe materiale clasificate în timpul unei percheziții în casa președintelui Biden din Delaware, unele datând din anii săi în Senat, a anunțat sâmbătă avocatul lui Biden, scrie NewYorkPost.

Bob Bauer, avocatul personal proaspăt dobândit al lui Biden, a declarat că Departamentul de Justiție a luat șase documente marcate ca fiind clasificate și unele dintre notele lui Biden în timpul unei căutări de vineri care a durat 13 ore.

Departamentul „a intrat în posesia materialelor pe care le-a considerat în sfera anchetei sale, inclusiv șase articole constând în documente cu marcaje de clasificare dintre care unele proveneau din serviciul președintelui în Senat și altele din mandatul său de vice Președinte”, a spus Bauer într-o declarație.

Alte documente clasificate au fost găsite în biroul think tank-ului lui Biden în noiembrie, înainte de alegeri și, mai recent, la casa lui Biden de către avocații de la Casa Albă.

Președintele a declarat joi, cu o zi înaintea celei mai noi descoperiri, că „nu regretă” că a păstrat sub secret descoperirea unor documente clasificate până după alegerile de anul trecut.

Alte stiri din Externe

Ultima oră