Hunter Biden se teme că va trebui să fugă din SUA dacă Trump este ales

15 Dec 2023
Hunter Biden se teme că va trebui să fugă din SUA dacă Trump este ales

Hunter Biden le-a spus prietenilor că ar putea fi nevoit să fugă din țară dacă Donald Trump este reales după ce a suportat deja luni de atacuri politice profund personale și are probleme juridice tot mai mari, scrie DailyMail

Republicanii l-au pus în centrul eforturilor lor de a dovedi că tatăl său a fost corupt când era vicepreşedinte. Și ar putea risca aproape 20 de ani de închisoare dacă va fi condamnat pentru trei infracțiuni și șase acuzații de infracțiuni aduse săptămâna trecută.

Rezultatul este un tată în vârstă de 81 de ani îngrijorat de starea unui fiu care s-a luptat cu băutura și drogurile și care se teme de mai multe atacuri dacă Trump câștigă în 2024.

Două surse, citate de Politico, au spus că Hunter le-a spus prietenilor familiei că se așteaptă să fie supus unei examinări intense în timpul campaniei electorale și că ia în considerare să părăsească Statele Unite dacă tatăl său pierde alegerile în fața favoritului republican.

Ceea ce încearcă ei să facă este că încearcă să mă omoare, știind că va fi o durere mai mare decât ar fi capabil să suporte tatăl meu – și, prin urmare, să distrugă o președinție în acest fel” i-a spus el muzicianului Moby în timpul unui podcast.

Trump l-a lovit în mod repetat pe Hunter, iar rapoartele sugerează că ar instala o administrație cu o linie mult mai dură dacă ar câștiga realegerea, cu personal ultra loial gata să călătorească în picioare peste normele legale și constituționale. 

Între timp, confidenții președintelui spun că Biden este îngrijorat cu disperare de faptul că fiul său va reveni la dependență sub presiune.

'Poți vedea asta în ochii lui și îi poți vedea umerii căzuți,' spuse unul. „E atât de îngrijorat pentru Hunter. Și suntem îngrijorați că l-ar putea consuma.'

Biden este în contact zilnic cu fiul său și și-a construit o rețea de sprijin pentru a ajuta, potrivit publicației de știri, care a vorbit cu o serie de persoane din interior.

"Știu când îl doare. El nu vorbește prea mult despre asta, cei mai mulți dintre noi nu vorbim" a spus fostul senator Chris Dodd, care este aproape de Biden de mai bine de 40 de ani.

"El are o adevărată decență umană și o mare parte din aceasta este creată de cicatrici. Și este îngrijorat."

Miercuri a adus o altă zi de mare dramă.

Republicanii stabiliseră un termen limită pentru ca tânărul Biden să depună mărturie cu ușile închise despre afacerile sale. Dar Hunter a spus că își va ține mărturia doar în public și a ținut un discurs public rar în care a condamnat ancheta lor, despre care a spus că a fost construită pe „denaturari, dovezi manipulate și minciuni.

„Au luat lumina dragostei tatălui meu pentru mine și au făcut tot posibilul să o transforme în întuneric.” a spus el. 'Nu au nicio rușine.'

Casa Albă a refuzat să se implice în dispută, în afară de a sublinia dragostea președintelui pentru fiul său.

"Și cred că ceea ce ai văzut a fost din inimă de la fiul lui și ai auzit... m-ai auzit spunând asta, l-ai auzit pe președinte spunând asta, când vine vorba de președinte, prima doamnă, sunt mândri de el, continua să-și refacă viața" a spus secretarul de presă Karine Jean-Pierre.

Dar ea a mai dezvăluit că președintele era „la curent” cu ceea ce avea să spună fiul său în acea dimineață, într-un indiciu despre comunicările lor apropiate.

Biden îl verifică pe fiul său ca parte a rutinei sale zilnice. Și Hunter este un vizitator regulat în Camp David, casa familiei din Delaware și Casa Albă. 

Acest lucru reflectă impulsul președintelui de a-l apropia pe Hunter de familie, potrivit unor persoane din interior, chiar dacă le oferă criticilor săi o linie de atac. 

Asistenții au încetat să pună sub semnul întrebării abordarea, se arată în raport, după ce președintele a contestat cuiva să se gândească dacă Hunter a fost o răspundere electorală.

De exemplu, nimeni nu a întrebat dacă este o idee bună ca un fiu urmărit penal să participe la cina de stat pentru prim-ministrul indian din iunie. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră