Germania: O femeie condamnată pentru ca a insultat migranții care comisesera un viol în timp ce violatorii au fost puși în libertate

24 Iun 2024
Germania: O femeie condamnată pentru ca a insultat migranții care comisesera un viol în timp ce violatorii au fost puși în libertate

O tânără de 20 de ani din Hamburg, Germania, a fost trimisă la închisoare după ce a făcut remarci „de ură” față de un migrant care a fost implicat în violul în grup al unei adolescente. Între timp, opt din nouă dintre violatorii condamnați au scăpat fără închisoare. Femeia este doar una dintre cele 140 de persoane cercetate pentru că a făcut „comentarii dăunătoare” la adresa violatorilor, scrie Apollo News citând Hamburger Abendbkatt

În 2020, o tânără de 14 ani a fost violată în mod repetat de „grupuri de bărbați” într-un cartier din Hamburg - au fost găsite urme de material seminal de la nouă bărbați. Crima a făcut prima pagină a ziarelor în toată țara. Potrivit rapoartelor presei, cinci din cei zece inculpați aveau cetățenie germană, ceilalți includ un sirian, un muntenegrean, un kuweitian, un afgan și un armean.

Cei implicați primesc pedepse cu suspendarre - femeia care i-a "insultat" trebuie să meargă la închisoare

Cazul a provocat indignare – nu doar din cauza violului brutal în grup, ci și din cauza verdictului. Opt din nouă făptași nici nu au fost nevoiți să meargă la închisoare: au primit pedepse cu suspendare. Doar un violator a fost trimis la închisoare pentru minori pentru doi ani.

Cu toate acestea, tânăra care l-a insultat pe unul dintre violatori a fost condamnată la închisoare: tânăra de 20 de ani a fost trimisă la arestul pentru minori pentru un weekend.

După cum a explicat procurorul, tânăra l-a contactat pe unul dintre făptuitori după ce informațiile sale personale au ajuns online. Ea l-a numit un „porc violator dezonorant” și un „ciudat dezgustător”. Potrivit acuzării, femeia l-a amenințat pe bărbat că nu mai poate merge nicăieri „fără să fie lovit cu piciorul în față”. „Nu ți-e rușine când te uiți în oglindă?” sau „Să sperăm că ești închis”, a mai scris ea. Pentru aceasta, ea trebuie să meargă la închisoare - în timp ce marea majoritate a violatorilor din parcul orașului aveau voie să rămână în libertate.

Violatorii, pe de altă parte, nu au arătat nicio remuşcare în timpul procesului - dar au rămas în libertate. Este o farsă judiciară care zdruncina încrederea în statul de drept.

Poliția investighează sute de persoane care i-au insultat pe violatori

După cum relatează Hamburger Abendblatt, cazul tinerei nu este singura astfel de anchetă: autoritățile din Hamburg investighează 140 de cazuri de insulte, amenințări sau alte infracțiuni de vorbire în detrimentul violatorilor din parcul orașului.

Alte stiri din Externe

Ultima oră