Garsoniera de la Cluj a fost detronată: 1200 de lire sterline pe lună ca să ai privilegiul de a dormi deasupra aragazului

03 Feb 2023
Garsoniera de la Cluj a fost detronată: 1200 de lire sterline pe lună ca să ai privilegiul de a dormi deasupra aragazului

Micul apartament cu un dormitor se află la doar câteva minute de mers pe jos de unele dintre cele mai emblematice puncte turistice din Londra, dar la 1.200 de lire sterline pe lună pentru o singură cameră... s-ar putea să nu merite. Piața imobiliară din Marea Britanie este o mizerie și o garsonieră bizară din Londra este exemplul perfect în acest sens, anunță Daily Star.

Pentru o sumă uluitoare de 1.200 de lire sterline pe lună – care este suficientă pentru a vă oferi o casă de familie cu patru dormitoare în majoritatea părților din Manchester – un apartament este disponibil pe Wrights Lane din Londra.

La doar câțiva pași de gara High Street Kensington, proprietatea foarte mică are un dormitor, sufragerie și bucătărie... toate într-o singură cameră. Da, ați citit corect și este disponibil pentru vizualizare pe OpenRent. Proprietatea cu două camere – nu două dormitoare, doar două camere – este pe piață doar pentru un singur chiriaș.

Descrisă ca având o „chicinetă în plan deschis”, imaginile din interior arată cum jumătatea superioară a unui pat supraetajat atârnă peste chicineta denumită în mod liber, care are doar o suprafață de care să lucrezi. O scară cu șase trepte este așezată în mijlocul unui singur spațiu principal al proprietății, cu o jumătate de masă și un singur scaun aflate sub cealaltă parte a patului.

 

Un dulap se găsește vizavi de mini-frigider, care pare să nu se poată deschide corect, deoarece este situat la aproximativ un picior față de scară. Scara și grinda de susținere a patului fac, de asemenea, practic imposibil să gătești, așa că... bucură-te de asta.

De asemenea, patul blochează jumătate din fereastră, astfel încât proprietatea va fi deprimant de întunecată, precum și foarte înghesuită. Arătați că aveți prieteni pe lângă această proprietate, deoarece nu există nicio zonă de lounge. Baia este de dimensiuni decente, chiar dacă puțin depășită. Este dotată cu un duș și o toaletă de dimensiuni mari, cu o chiuvetă plutitoare, deși pare să nu existe loc pentru niciun spațiu de depozitare. Totuși, nu este deloc rău, deoarece vine cu un rating energetic EPC de B. Cu toate acestea, va trebui să plătiți 1.384,61 lire sterline în avans ca depunere în plus față de 1.200 lire sterline pe lună – deși aceasta include facturile. Închirierea minimă este de doar șase luni.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră