Exercițiu militar DEZASTRUOS, în Rusia. O rachetă lansată defectuos face drum intors și EXPLODEAZĂ în mijlocul garnizoanei (VIDEO)

18 Apr 2015
Exercițiu militar DEZASTRUOS, în Rusia. O rachetă lansată defectuos face drum intors și EXPLODEAZĂ în mijlocul garnizoanei (VIDEO)
Imaginile de mai jos surprind momentul terifiant in care soldati din armata rusa sunt fortati sa se adaposteasca, dupa ce o racheta explodeaza in mijlocul lor, in timpul unui exercitiu militar.

Marialul video incepe cu o discutie intre militarii rusi in timp ce filmeaza momentul lansarii rachetei.

La cateva secunde dupa lansare, racheta S-300 pare sa-si piarda din impuls si incepe sa faca drum intors spre pamant. Urmatoarele momente filmate sunt neclare, militarii fiind fortati de imprejurari sa se adaposteasca pentru a nu fi raniti de proiectilul care expodeaza la cativa metri distanta.

Dupa ce totul se termina cu bine si realizand ca sunt in siguranta, soldatii incep sa rada nervos.

La inceputul acestei saptamani, un alt material video, de aceasta data amuzant, din timpul unui exercitiu militar rus, a devenit viral pe retelele de socializare. Soldatii au fost surprinsi cantand un hit al anilor '90, "Barbie Girl", in timp ce marsaluiau in unitatea militara. (V.M.)SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră