Elon Musk ironizează greva de la New York Times după ce a numit ziarul „firmă de lobby pentru extrema stângă”.

08 Dec 2022
Elon Musk ironizează greva de la New York Times  după ce a numit ziarul „firmă de lobby pentru extrema stângă”.

Elon Musk a ironizat astăzi greva sindicală a New York Times împotriva conducerii ziarului, numind-o un caz „Woke v Woke”, pe Twitter, scrie Bussines Insider

Tweet-ul, postat la primele ore ale dimineții de joi, includea o imagine a unui articol din Times despre grevă care spune: „Negociatorii companiei și sindicatului, care reprezintă cea mai mare parte a redacției, nu au reușit să ajungă la un acord privind salariile, beneficii de sănătate și de pensie și alte probleme.”

Peste 1.100 de angajați ai New York Times au părăsit serviciul timp de 24 de ore, joi, în primul său protest major la ziar din anii 1970. Membrii de sindicat s-au angajat să nu mai lucreze de la miezul nopții de 8 decembrie dacă nu se ajunge la un acord asupra unui nou contract sindical.

New York Times Guild, parte a News Guild of New York, a negociat o majorare de 8% în fiecare an pentru următorii patru ani pentru membrii săi, în timp ce Times a propus majorări mult mai mici ca răspuns.

Contractul dintre Times și Times' Guild a expirat în martie 2021 și de atunci au avut loc peste 40 de sesiuni de negociere, a raportat Times.

„Conducerea continuă să refuze pragul salarial de 65.000 USD propus de Times Guild, iar propunerea lor salarială încă nu reușește să îndeplinească momentul economic, rămânând cu mult în urma inflației și a ratei medii a câștigurilor salariale din SUA”, se arată într-un comunicat al sindicatului. .

Musk și-a lansat vineri „Dosarele Twitter”, care arătau comunicările interne dintre campania prezidențială Biden din 2020 și directorii Twitter. Oficialii Twitter au fost rugați să elimine de pe platformă fotografiile explicite ale lui Hunter Biden, deoarece acestea reprezintă o încălcare a politicilor companiei în materie de pornografie de răzbunare.

Comentatorul conservator Clay Travis a declarat pe 3 decembrie că New York Times nu a scris „un singur articol” despre raportul „DosareleTwitter” ale lui Musk.

Musk a răspuns: „Aceasta se datorează faptului că The New York Times a devenit, pentru toate intențiile și scopurile, o firmă de lobby neînregistrată pentru politicienii de extremă stângă”.

De atunci, The Times a acoperit „Dosarele Twitter” în cel puțin un articol, a descoperit Insider.

Alte stiri din Externe

Ultima oră