Elon Musk: George Soros urăște fundamental umanitatea

01 Noi 2023
Elon Musk: George Soros urăște fundamental umanitatea

Vorbind cu Joe Rogan într-un episod podcast lansat marți, proprietarul X, Elon Musk, a spus că donatorul miliardar democrat George Soros „urăște în mod fundamental umanitatea. „Soros și-a dat seama că de fapt nu trebuie să schimbați legile, trebuie doar să schimbați modul în care acestea sunt aplicate”, a spus Musk citat de PostMillenial.

Soros face lucruri care erodează structura civilizației”, a explicat Musk. „Știi, el face să fie aleși procurorii care refuză să pedepsească crima. Probabil că aceasta este problema în San Francisco și LA și o grămadă de alte orașe”.

Rogan a întrebat dacă este vorba doar de SUA sau de întreaga lume, la care Musk a răspuns: „Vreau să spun, el face aceste lucruri și în alte țări”.

„Acum, George Soros în acest moment este destul de bătrân... practic este puțin senil în acest moment, dar vreau să spun, este foarte inteligent și se pricepe foarte bine la arbitraj”.

Musk a adăugat mai târziu: „Soros și-a dat seama că de fapt nu trebuie să schimbați legile, trebuie doar să schimbați modul în care acestea sunt aplicate. Dacă nimeni nu alege să aplice legea sau legile sunt aplicate diferențiat, este ca și cum ai schimba legile. "

Alte stiri din Externe

Ultima oră