Donald Trump: „Biden a devenit bolnav mintal. Kamala s-a născut așa”

29 Sep 2024
Donald Trump: „Biden a devenit bolnav mintal. Kamala s-a născut așa”

Fostul președinte Donald Trump a afirmat că vicepreședintele Kamala Harris s-a „născut cu deficiențe mintale” în primele minute la mitingul său din Wisconsin de sâmbătă după-amiază, scrie The Independent

„Joe Biden a devenit deficient mintal, Kamala s-a născut așa”, a spus Trump într-o sală de participanți la miting din Prairie du Chien, în timp ce critica poziția administrației cu privire la imigrație.

Fostul președinte a afirmat, încă o dată, că Harris a fost numit „țar de frontieră” și a permis migranților să treacă granița și să comită crime violente.

„Doar o persoană cu dizabilități mintale ar fi putut permite ca acest lucru să se întâmple în țara noastră”, a spus Trump.

Nu există nicio dovadă că „crime ale migrantilor” în masă au avut loc în America și nici vreun indiciu că Harris s-a născut cu o dizabilitate care să-i afecteze funcționarea mentală sau cognitivă.

Trump a învinuit, de asemenea, administrația Biden că nu a alocat suficiente resurse ale Serviciului Secret pentru a găzdui un miting mare în aer liber. El s-a plâns că spațiul interior conținea doar „2.000” de persoane sau mai puțin, dar că „40.000” de oameni au vrut să participe la mitingul său.

Fostul președinte este de asemenea așteptat să participe la un meci de fotbal al colegiului dintre Alabama și Georgia. Între timp, candidatul democrat la vicepreședinție Tim Walz va participa la meciul dintre Michigan și Minnesota.

Alte stiri din Externe

Ultima oră