„Dacă citiți acest mesaj, este pentru că serverele noastre funcționează”, Musk ironizează Facebook după o întrerupere uriașă a serviciilor Meta

05 Mar 2024
„Dacă citiți acest mesaj, este pentru că serverele noastre funcționează”, Musk ironizează Facebook după o întrerupere uriașă a serviciilor Meta

Elon Musk ironizeaza necazurile Meta care a fost afectată de o pană globală. În special, utilizatorii de internet nu își pot accesa contul de Facebook și conținutul de pe Instagram, scrie BFMTV

În această marți, 5 martie, de la ora 17:30, Meta trece printr-o perioadă dificilă. Toate serviciile sale de grup, cu excepția Whatsapp, sunt oprite . Utilizatorii Facebook au fost deconectați brusc de la contul lor, ceea ce a făcut imposibilă conectarea din nou. Pe Instagram, fluxul de știri care nu se mai poate actualiza.

"Suntem conștienți că oamenii au dificultăți în accesarea serviciilor noastre. În prezent lucrăm la asta", a declarat Andy Stone, purtător de cuvânt al Meta Group pe Twitter (acum X).

O platformă folosită de necesitate pentru echipele Facebook și Instagram, al căror proprietar, Elon Musk, a preluat rapid subiectul.

„Dacă citiți acest mesaj, este pentru că serverele noastre funcționează”, a batjocorit el, într-un mesaj publicat la scurt timp după ora 18.

Câteva secunde mai târziu, Elon Musk a postat un „meme” amuzant cu pinguini simbolizând siglele Facebook, Instagram și Threads – rețeaua socială rivală pe Twitter lansată de Meta, stând în poziție de drepți în fața unui pinguin pe care se află sigla X ( Twitter) este atașat.

Pe lângă Elon Musk însuși, contul oficial de Twitter al platformei a ironizat situația, confruntat cu afluxul brusc de internauți. „Știm de ce sunteți cu toții aici.”

Deocamdată, motivele întreruperii masive a Facebook și Instagram rămân necunoscute.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră