Cruzime fără margini! Cinci cerșetori români au bătut cu bestialitate un refugiat irakian în Salzburg

16 Oct 2015 | scris de Istvan Deak
Cruzime fără margini! Cinci cerșetori români au bătut cu bestialitate un refugiat irakian în Salzburg

Scene înfiorătoare în zona gării centrale din Salzburg. Un refugiat irakian le-a cerut în limba engleză unor cerșetori români o bere. Unul dintre ei l-a stropit și a încercat să îl lovească cu piciorul. 

Irakianul a reușit să se ferească și a fugit. Conform poliției locale, românii au alergat după el și l-au înconjurat pe strada Rainerstrasse. Irakianul se împiedicase și se lovise cu capul de bordură.

„Cei cinci inculpați au început să îl lovească cu bestialitate cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor deosebit de brutale, irakianul de 27 de ani a fost grav rănit”, notează salzburg24.at, despre incidentul care a avut loc în seara zilei de 6 octombrie.

Poliția a reușit să îi rețină pe cei cinci chiar la locul agresiunii. Unul dintre inculpați, un tânăr de 18 ani, a mărturisit cele întâmplate și a adus acuzații grave la adresa celorlalți patru cerșetori. Aceștia au negat vehement că au avut vreo implicare.

Cei cinci au fost duși la secția de poliție. Victima a ajuns la spital cu mai multe hematoame pe tot corpul, o fractură a osului obrazului, a maxilarului și a oaselor orbitale. (I.D)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră