Copiii lui Alain Delon au la dispoziție o lună pentru a-i contesta testamentul

06 Sep 2024
Copiii lui Alain Delon au la dispoziție o lună pentru a-i contesta testamentul

La aproape trei săptămâni de la moartea tatălui lor, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien tocmai au primit documentul de patru pagini prin scrisoare recomandată din Elveția, scrie Le Figaro

La aproape trei săptămâni de la moartea lui Alain Delon , testamentul actorului a fost trimis celor trei copii ai săi, a spus o sursa apropiata familiei.

Acesta a fost trimis de notarul lui Alain Delon vinerea trecută prin scrisoare recomandată din Elveția către Anthony, Anouchka și Alain-Fabien Delon. Documentul de patru pagini care conține repartizarea moștenirii între copii a fost transmis și celorlalți doi executori executori - pe lângă notar -, avocatului actorului Christophe Ayela precum și administratorului său de patrimoniu.

Dacă doresc, executorii au acum 14 zile pentru a se retrage din funcția care le este atribuită. La rândul lor, cei trei copii au, în conformitate cu legea elvețiană, 30 de zile pentru a contesta documentul. 

Frați care se cearta

În ianuarie, în timp ce frații erau sfâșiați din cauza stării de sănătate a tatălui lor slăbit,  Anthony Delon a vorbit în detaliu, în timpul unui lung interviu la Cnews, despre moștenirea actorului. „Aș vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toate aceste povești despre bani, moștenire, îmi fac rău”, a spus fiul cel mare al lui Alain Delon, când tocmai se  aprinsese prima bătălie media fratricidă, anunțând că el făcuse un proces împotriva surorii lui. 

„Nu vreau să fim asociați cu cazurile Johnny Hallyday și Bettencourt. Vreau să spun adevărul. Adică de ce ne sfâșiem astăzi (...) Succesiunea este stabilită, nu sunt probleme cu banii ”, a continuat el. „Sora mea are 50% din moștenirea tatălui nostru, în timp ce eu și Alain-Fabien avem 25% fiecare ”, a mai explicat el. „Nu există conflict, nici război pentru moștenire.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră