Coperta revistei The Hollywood Reporter stârnește critici pentru lipsa diversității: „Unde sunt actrițele negre?”

01 Iun 2024
Coperta revistei The Hollywood Reporter stârnește critici pentru lipsa diversității:  „Unde sunt actrițele negre?”

Revista a reunit pe prima pagină șapte actrițe, printre care Jennifer Aniston, Nicole Kidman și Jodie Foster. Problema ? Lipsa diversității... scrie Madame Figaro

Revista Hollywood Reporter a adunat șapte actrițe care ar putea câștiga premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă la următoarea ceremonie a premiilor Emmy chiar dacă pentru moment, nominalizările pentru producțiile de televiziune din 2024 nu au fost încă dezvăluite. Pe copertă, o găsim pe Sofia Vergara pentru Griselda, Nicole Kidman pentru Expatriatii , Jennifer Aniston pentru The Morning Show , Anna Sawai pentru Shogun , Jodie Foster pentru True Detective , Naomi Watts pentru Feud și Brie Larson pentru Lessons in Chemistry .

Un casting care reunește actrițe cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, chiar dacă toate par să aibă aceeași vârstă, după cum notează unele comentarii. „De ce Jodie Foster și Nicole Kidman s-au machiat prea mult?”, „Jodie Foster este singura care arată real”, „Ar trebui să angajezi noi editori și oameni Photoshop... Jennifer Aniston este mai bronzată decât Sofia Vergara.. . ”.

Dar cea mai mare problemă cu această copertă conform utilizatorilor de internet rămâne lipsa diversității. Într-adevăr, pe contul de Instagram al revistei, aproape toate comentariile indică absența actrițelor de culoare: „Pe coperta lipsește melanina. Viola Davis, Necy Nash, Regina King. Toate aceste doamne au avut un an uimitor și ar fi adăugat la această copertă, „Unde sunt actrițele negre?”, „Bineînțeles că nu există femei de culoare în roluri dramatice la Hollywood în acest moment. Nici una singură”, „Poate că au acoperire separată pentru toate actrițele negre?”. O eroare care este întărită și mai mult de alegerea unei culorii albe în ceea ce privește aspectul. „Este cea mai albă copertă pe care am văzut-o vreodată”, „Totul este alb, chiar și hainele.”

Unii încă salută reprezentarea populațiilor latine cu Sofia Vergara și a populațiilor asiatice cu Anna Sawai. Chiar dacă aceasta rămâne insuficientă. Revista a ales, de asemenea, să fixeze portretele celor doua, astfel încât să apară primele pe contul de Instagram, dar evident că acest lucru nu va fi suficient pentru a ascunde această alegere a copertei „imposibilă în 2024”, după cum subliniază un internaut.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Alte stiri din Externe

Ultima oră