CEO-ul Netflix îl numește pe Elon Musk „cea mai curajoasă și mai creativă persoană de pe planetă”

03 Dec 2022
CEO-ul Netflix îl numește pe Elon Musk „cea mai curajoasă și mai creativă persoană de pe planetă”

Unul dintre directorii Netflix, Reed Hastings, l-a numit pe Elon Musk „cea mai curajoasă și mai creativă persoană de pe planetă”. El a adăugat că stilurile lor sunt diferite dar că Musk „încearcă să ajute lumea” cumpărând Twitter. „El a cheltuit toți acești bani pentru a încerca să facă Twitter mult mai bun pentru democrație și societate”, scrie Business Insider.

Cofondatorul și co-CEO Netflix, Reed Hastings, pare să fie un fan al lui Elon Musk, cel mai bogat om din lume care a cumpărat recent Twitter.

În timpul summitului DealBook din această săptămâna, Hastings a remarcat că el și Musk au stiluri diferite: el încearcă să fie un „lider constant și respectabil”, în timp ce Musk este „acolo”, a spus el.

Deși Hastings nu este la fel de activ în ochii publicului și, cu siguranță, tweetează mai rar decât Musk, el a spus că este „emoționat” de preluarea Twitter de către Musk.

El a adăugat că Musk „cea mai curajoasă și mai creativă persoană de pe planetă”. La care Musk a răspuns: „Wow, mulțumesc pentru cuvintele amabile”.

Musk, pe de altă parte, a avut cuvinte mai puțin amabile pentru Netflix la începutul acestui an. După ce gigantul de streaming a raportat că a pierdut abonați în primul trimestru al anului, Musk a postat pe Twitter: „Virusul woke face Netflix nevizionabil”.

Se pare însă că Hastings nu a luat în seamă comentariul lui Musk.

Hastings a spus că este „100% convins că încearcă să ajute lumea în toate eforturile sale”, inclusiv cumpărând Twitter.

„Încearcă să ajute lumea pe acest front pentru că crede în libertatea de exprimare și puterea ei pentru democrație”, a spus Hastings, dar a adăugat că „eu nu aș face  cum procedează el”.

Totuși, Hastings a spus că oamenii sunt prea „pretențioși” cu privire la schimbările pe care Musk le face pe Twitter, îndemnându-i pe oameni „să-l lase în pace”.

„El a cheltuit toți acești bani pentru a încerca să facă [Twitter] mult mai bun pentru democrație și societate, pentru a avea o platformă mai deschisă, iar eu sunt înțelegător cu această agendă”, a spus Hastings.

Alte stiri din Externe

Ultima oră