Cazul P. Diddy: cine sunt personalitățile care ar putea fi implicate în scandal?

13 Oct 2024
Cazul P. Diddy: cine sunt personalitățile care ar putea fi implicate în scandal?

Beyoncé, Prinții William și Harry și chiar Justin Bieber... De la sutele de acuzații de trafic sexual împotriva lui P. Diddy, multe personalități au fost acuzate că au participat la petrecerile sale „Freak Offs”, scrie Le Figaro

Despre afacerea P. Diddy continuă să se vorbească. Rapperul american, al cărui nume real este Sean Combs, dar cunoscut și sub poreclele Puff Daddy, Puffy sau Diddy,  încarcerat din 16 septembrie , face obiectul unei anchete federale pentru - printre altele - trafic sexual, prostituție forțată și sechestru. Va fi judecat în luna mai viitor. Peste o sută de femei îl acuză de agresiune fizică și sexuală. Acest scandal juridic este deja pe buzele tuturor si ar putea să capete o dimensiune cu totul nouă.

Pentru că rechizitoriul vedetei hip-hop zguduie întregul showbiz. Alte capete s-ar putea rostogoli foarte curând, a avertizat avocatul victimelor puternicului rapper și producător american, Tony Buzbee. „Vom lansa în curând mai multe nume decât cel al lui Combs și sunt multe. [...] Oamenii influenți vor fi expuși și secrete oribile vor fi dezvăluite ”, a spus el la o  conferință de presă  la Houston la începutul lunii octombrie.

Între anii 1990 și 2000, Sean Combs era cunoscut pentru muzica sa, dar și pentru legendarele petreceri albe pe care le organiza la el acasă. Toate personalitățile influente din lumea muzicii, cinematografiei, televiziunii... chiar și din sfera politică au răspuns invitației. Însă scandalul juridic al lui P. Diddy dezvăluie existența altor petreceri: „Freak Offs” . În plângerea depusă de fostul său partener, Cassie, cântărețul R&B spune că rapperul a forțat femeile să participe la spectacole sexuale elaborate în prezența unor prostituate bărbați sau femei. Toate sub influența drogurilor. Cel mai adesea, Diddy „s-a masturbat” și „a înregistrat” scenele, relatează rechizitoriul de la parchetul federal din Manhattan.

Prințul William, Beyoncé, DiCaprio...

De la aceste dezvăluiri, fotografiile petrecerilor sale mondenee au fost analizate și participanții săi aratați cu degetul, suspectați că au participat la „Freak Offs” , ca martori sau vinovați. În  fotografii de arhivă , îl găsim de exemplu pe actorul Leonardo DiCaprio, un pahar de șampanie în mână, așezat pe un pat lângă Puff Daddy în 1998. Dar și cântăreața și fosta iubită a lui P. Diddy Jennifer Lopez în 2000, si de asemenea pe Paris Hilton și Kim Kardashian în 2006. Actorul Ashton Kutcher a fost și el fotografiat agățat pe un leagăn deasupra piscinei vilei de lux în 2009.

 Au apărut și numele  prinților William și Harry. De ani de zile frații familiei regale britanice au fost de fapt invitați la celebrele seri Sean Combs, fără, totuși, să fi participat vreodată. „Diddy și-a propus să-i invite de fiecare dată. Toate aceste invitații au fost refuzate cu înțelepciune, apoi după logodna lui William și Kate, Diddy a înțeles că ar fi mai bine să nu-i mai invite ”, a declarat recent jurnalistul american Christopher Andersen pentru FoxNews.

Cuplul Beyoncé și Jay-Z, prieteni de multă vreme ai lui P. Diddy, au fost, de asemenea, evidențiați în timpul emisiunii americane Piers Morgan Uncensored . Pe 2 octombrie, prezentatorul său, Piers Morgan, l-a primit pe cântărețul Jaguar Wright. Acesta din urmă l-a prezentat pe Sean Combs drept „un monstru” și „o mașină de făcut victime” . Și potrivit ei, cuplul Beyoncé și Jay-Z ar fi comis acte „asemănătoare cu P. Diddy” . Jaguar Wright l-a comparat și pe Jay-Z cu condamnații sexuali precum Harvey Weinstein și Jeffrey Epstein. Avocații cuplului au reacționat rapid pentru a infirma aceste acuzații și au obținut ștergerea comentariilor lui Jaguar Wright din interviu. Prezentatorul Piers Morgan a ajuns să își ceară scuze în mod public. Această negare imediată din partea avocaților lui Beyoncé și Jay-Z reflectă teama lor, precum și a altor personalități de renume mondial, de a fi asociate cu scandalul.

Personalități victime ale lui Diddy?

Alte fotografii de arhivă au stârnit îngrijorare în rândul utilizatorilor de internet, cum ar fi un videoclip postat pe canalul YouTube al lui Justin Bieber în 2010, intitulat „Pentru 48 de ore a lui Justin Bieber cu Diddy!!” . La acea vreme, cântărețul pop canadian avea doar 15 ani și se bucura de un mare succes muzical, mai ales de la lansarea hitului său Baby . În imagini, îl vedem pe Sean Combs oferind o mașină de lux lui Justin Bieber și promițându-i că îi va oferi „cele mai bune momente din viața lui” . „Nu putem dezvălui cu adevărat ceea ce facem, dar este tot ce visează un tânăr de 15 ani ”, descrie P. Diddy, pe atunci în vârstă de 41 de ani, înainte de a adăuga: „Vom înnebuni complet” .

Surse apropiate lui Justin Bieber, acum în vârstă de 30 de ani, au declarat pentru Daily Mail  că „nu ar fi trebuit niciodată să i se permită să petreacă cu Diddy sau cu oricine altcineva când era adolescent” . Potrivit aceleiași surse, „a fost aruncat în bârlogulstarului de mama sa Pattie Mallette și de tatăl său Jeremy Bieber, care a lipsit în mare parte” . În 2011, cântărețul One Time a declarat într-un interviu cu Jimmy Kimmel: „Cred că am devenit prieteni într-un mod ciudat ” .

O altă vedetă ar fi fost o victimă a fanteziilor sexuale ale lui Diddy: Usher. Acesta din urmă l-a cunoscut pe Sean Combs când era încă minor pentru a-l ajuta să se înceapă în muzică. Diddy produce multe dintre piesele lui Usher cu care colaborează îndeaproape. În 2004, Usher a vorbit despre coabitarea lor într-un interviu acordat Rolling Stone: „Întotdeauna au fost fete la el acasă. Am deschis o ușă și am găsit [oameni făcând sex] sau o orgie cu mai multe persoane .

Și apoi, liniște. Membrul trupei Yeah! revine în sfârșit asupra comentariilor sale din 2016 afirmând,  la microfonul lui Howard Stern la radio , că  nu au fost chiar „orgii non-stop” cu rapperul și adaugă că a trăi cu el a fost chiar „destul de nebun” . „A fost o nebunie. Se întâmplau lucruri foarte curioase și nu le-am înțeles neapărat ”, a continuat el.

Pentru moment, nicio personalitate nu a vorbit încă public împotriva lui P. Diddy. Avocatul victimelor rapperului, Tony Buzbee, a asigurat pe 8 octombrie, menținând suspans, că indivizi de renume mondial vor încerca să se „distanțeze” de rapper, „curățându-și rețelele de socializare, ștergând mesajele și fotografiile” .

Alte stiri din Externe

Ultima oră