Carla Bruni intervine în scandalul de la Casa Regală a Angliei și o compară pe Megan Markle cu Yoko Ono

13 Ian 2023
Carla Bruni intervine în scandalul de la Casa Regală a Angliei și o compară pe Megan Markle cu Yoko Ono

Carla Bruni a postat o fotografie editată cu Ducele și Ducesa de Sussex, în care a înlocuit-o pe Meghan Markle cu Yoko Ono. Fosta primă doamnă a Franței, în vârstă de 55 de ani, a postat imaginea trucată celor 750.000 de urmăritori ai săi, cu versurile lui celebrei melodii ”All You Need is Love” a trupei The Beatles trimitând direct urmăritorii săi la scandalul declanșat de Yoko Ono care a reușit să-l desprindă pe John Lenon de formația sa, anunță DailyMail.

Soția lui Nicholas Sarkozy a etichetat chiar și familia regală în postare pe care unii l-au lăudat, dar alții au criticat-o drept „rasism” pentru că le-au comparat pe cele două femei de culoare și presupusa lor influență asupra soților lor.

Ono este asociată în mod regulat ca fiind drept principalul motiv pentru care The Beatles s-au despărțit, în ciuda faptului că membrii trupei au negat implicarea ei. La fel ca ducesa de Sussex, Ono a fost o actriță care s-a mutat în Marea Britanie pentru a se căsători cu o personalitate britanică de renume mondial, dar a plecat curând în SUA pe fondul unei rupturi dramatice.

Unii critici cred astăzi că ideea ca ea să-l fi acaparat pe John Lennon și ar fi provocat în mod deliberat destrămarea celei mai mari trupe din toate timpurile a fost o narațiune înrădăcinată în sexism și rasism, total deplasată culturii curente. În mod similar, în timp ce unii au pus la îndoială rolul lui Meghan în războiul continuu al lui Harry împotriva familiei regale, alții spun că este nedrept să o învinovățim pentru decizia Prințului de a renunța la familia sa și de a declanșa un val de acuzații aduse Palatului Buckingham tocmai din SUA.

În urma apariției noii cărți a lui Harry, Spare, ducesa de Sussex a rămas în umbra luminilor reflectoarelor și nu a făcut nicio declarație cu referire la informațiile transmise prin intermediul memoriilor. 

Postarea fostei prime doamne a declanșat un val de reacții mulți acuzând-o de rasism, caracterizând-o ca o persoană lipsită de sentimente.” Această postare dezvăluie multe despre tine... și este dezamăgitor.”

Bruni, a treia soție a lui Sarkozy, a avut parte de propria controversă în Franța, după ce s-a întâlnit cu renumitul filozof și personalitate TV, Raphaël Enthoven, dar și cu tatăl său, editor și autor, Jean-Paul Enthoven. Se spune că ea a avut o aventură cu Mick Jagger când avea 20 de ani, ceea ce, potrivit soției lui, Jerry Hall, a precipitat divorțul lor. De asemenea, s-a întâlnit pentru scurt timp cu muzicianul Eric Clapton în 1990. S-a zvonit că a avut o aventură pentru scurt timp cu Donald Trump, însă modelul a spus că președintele SUA a inventat aceste afirmații.

Între timp, Harry și Meghan, în vârstă de 41 de ani, s-au mutat din Marea Britanie în California la începutul lui 2020 și, de la începutul lui 2021, își cresc cei doi copii, Archie și Lilibet, într-un conac de 14,65 milioane de dolari din Montecito. Cu toate acestea, deși Harry a recunoscut că nu crede că familia lui se va întoarce vreodată în Marea Britanie sau în viața regală, el a dat de înțeles că el și Meghan nu vor renunța la titlurile lor oficiale.

Într-un interviu pentru 60 Minutes on Sunday, Anderson Cooper a întrebat de ce nu au renunțat la titlurile de duce și ducesă dacă își doresc o existență pașnică departe de mass-media. Harry a răspuns: „De fiecare dată când am încercat să comunic în privat, au avut loc scurgeri de informații și s-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele. Știi, motto-ul familiei nu este niciodată să te plângi și să nu explici niciodată.— Dar este doar un motto. Și nu prea funcționează”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră