Bebeluș abandonat de părinți pe aeroportul din Israel deoarece nu au vrut să mai cumpere încă un bilet de avion

01 Feb 2023
Bebeluș abandonat de părinți pe aeroportul din Israel deoarece nu au vrut să mai cumpere încă un bilet de avion

Doi părinți cu pașapoarte belgiene au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat copilul la check-in pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, în timp ce încercau să zboare în străinătate, a informat Jerusalem Post.

Cuplul ar fi sosit la aeroport pentru a se îmbarca pe un zbor Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia. Cu toate acestea, nu aveau bilet pentru copilul lor. După ce au refuzat să plătească pentru altul, se pare că tocmai au lăsat copilul în cărucior în timp ce mergeau la controlul pașapoartelor, potrivit KAN.

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a dus la audieri.

De ce și-au lăsat părinții copilul la check-in la aeroport? Potrivit managerului biroului Ryanair, toată lumea era în stare de șoc.

„Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus managerul, potrivit N12. „Nu ne venea să credem ceea ce vedeam”.

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, ceea ce s-a întâmplat a fost că cuplul a ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să se ocupe de securitate și pur și simplu și-au lăsat copilul pe bandă rulantă în zona de check-in, potrivit N12.

Alte stiri din Externe

Ultima oră