Arnold Schwarzenegger a fost reținut de poliție la Munchen

04 Oct 2016 | scris de Istvan Deak
Arnold Schwarzenegger a fost reținut de poliție la Munchen


A fost o experiență de neuitat. Actorul american și garda sa de corp au încălcat o lege care interzice mersul pe bicicletă într-o gară!
Bicicleta este interzisă oficial în gara bavareză. Reperați de camerele de luat vederi, cei doi au fost ulterior reținuți de un agent de securitate.
”Am zărit două persoane care erau pe bicicletă și făceau slalom printre pasagerii care se îndreptau spre peroane. M-am adresat unuia dintre bărbați și i-am cerut să se dea jos de pe bicicletă. Omul mi-a spus, ca să se justifice, că este garda de corp a lui Arnold Schwarzenegger”, a declarat agentul de securitate.
”Pur și simplu nu mi-a venit să-mi cred urechilor. Și chiar s-a apropiat de mine celălalt bărbat. Chiar era Arnie, în carne și oase”, a declarat agentul de securitate.
Arnold Schwarzenegger a fost ulterir escortat către postul de poliție, unde vedeta, în vârstă de 69 de ani, a explicat că are dificultăți de deplasare (fără legătură cu un consum excesiv de bere) de câteva zile, și de aceea are nevoie să se deplaseze cu bicicleta.
”Terminator” s-a ales până la urmă cu un simplu avertisment și cu un selfie cu șeful comisariatului din Munchen.

Alte stiri din Externe

Ultima oră