Alertele antiaeriene au sunat la Kiev în timpul vizitei lui Biden

20 Feb 2023
Alertele antiaeriene au sunat la Kiev în timpul vizitei lui Biden

Președintele american Joe Biden se află luni la Kiev, în cadrul unei vizite surpriză în capitala Ucrainei, alături de Volodymyr Zelensky. În timp ce cei doi președinți ieșeau dintr-o biserică au sunat sirenele anti-aeriene, scrie BFMTV

"Joseph Biden, bine ai venit la Kiev! Vizita ta este un semn foarte important de sprijin pentru toți ucrainenii", a scris președintele ucrainean pe canalul său Telegram, președintele ucrainean distribuind o primă fotografie a președintelui american Joe Biden la Kiev.

În timp ce președintele american Joe Biden se află luni într-o vizită surpriză la Kiev, alerte antiaeriene au sunat în același timp pe cerul capitalei ucrainene.

Joe Biden era alături de președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, ieșind dintr-o biserică în care stătuseră câteva minute, când au sunat sirenele, fără să provoace panică.

În legătură cu vizita surpriză a lui Joe Biden de luni la Kiev, Casa Albă a dezvăluit un comunicat de presă în care președintele american indică că este prezent în capitala Ucrainei pentru a arăta sprijinul „neclintit” al Statelor Unite pentru Ucraina.

Același comunicat de presă indică faptul că Statele Unite vor face noi livrări de arme pentru Ucraina, „inclusiv muniții de artilerie, sisteme antiblindare și radare de supraveghere aeriană pentru a ajuta la protejarea poporului ucrainean de bombardamentele aeriene”.

În același timp, „sancțiuni suplimentare împotriva elitelor și companiilor care încearcă să evadeze sau să umple mașina de război rusească” vor fi luate de Washington.

Alte stiri din Externe

Ultima oră