Horoscop de ultimă oră! Ce ne prezic astrele pentru 2017

01 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Horoscop de ultimă oră! Ce ne prezic astrele pentru 2017

Mulţi dintre noi am aşteptat, poate, să se încheie anul 2016 şi să vină 2017, în speranţa că ne va fi bine sau mult mai bine. Pentru cei care nu fac nici o mişcare fără să-şi consulte horoscopul, şi nu numai, le punem la dispoziţie predicţia astrelor pentru anul care tocmai a început. Dar nu uitaţi: Astrele predispun, dar omul dispune!

Berbec

Anul acesta este anul vostru, nu pierdeti oportunitatile. Anul 2017 vine cu rezolvarea problemelor financiare si banii nu vor mai fi o problema pentru voi. Se intrevede o calatorie legata de solutionarea aspectelor financiare si veti primi bani de la distanta. Se vor rezolva problemele legate de o locuinta si chiar e posibil sa primiti o mostenire sau sa se definitiveze o succesiune. Familia se va extinde fie printr-o casatorie, fie prin venirea unui nou membru – un copil sau un animal de companie. Este posibila spitalizarea pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale unei rude. In dragoste esti spontan, vesel, puternic si pragmatic totodata si, desi pare ca dragostea stagneaza, anul 2017, cu siguranta, va veni cu surprize majore. Pur si simplu, daca v-ati lasa timiditatea deoparte, iti vei gasi sufletul pereche pana la sfarsitul anului. Unii Berbeci, insa, impetuosi si imaturi, vor avea parte in 2017 de mai multe relatii pe termen scurt.

Taur

Pentru voi este un an dinamic, plin de nou si neprevazut. Veti descoperi nesinceritatea si egoismul unei persoane apropiate. In dragoste veti fi pus in situatia
de a reconsidera relatia pe care o aveti si va trebui sa va schimbati planurile si asteptarile. Anul vine cu un ajutor in bani necesar pentru a va cumpara o locuinta sau primiti drepturi de proprietate. Pentru taurii trecuti de 35 de ani se intrevede o nunta sau o recasatorire. Se pare ca dragostea nu are varsta in ce va priveste. Anul este unul de succes pe plan financiar, iar femeilor peste 35 de ani le aduce noi solutii pentru cresterea veniturilor. Vor fi probleme de sanatate pentru o persoana de sex masculin aflata in semnul Taur, Capricorn sau Fecioara. Pentru tine, anul 2017 va fi unul de alegeri dificile in ceea ce priveste dragostea. Va fi nevoie de un efort sustinut pentru a finaliza tot ceea ce ti-ai propus cu partenerul tau. Vestea buna este vei atrage ajutorul celor din jur, iar partenerul tau va fi atras de latura ta independenta care se manifesta acum din plin. Aceasta va duce la o viata de familie linistita si fericita.

Gemeni

Este un an promitator pentru femeile din Gemeni care vor avea o imbunatatire considerabila a situatiei financiare. Este un an favorabil pentru a va muta si locui o
perioada mai lunga in alta locatie. Daca este vorba de casa, aveti grija cum cheltuiti banii si evitati asocierile costisitoare. Cautati cele mai bune oferte si nu va grabiti.
Anul 2017 este un an de schimbari mari in viata si in special in evenimentele publice sau politice. Daca nu v-ati implicat inca in aceste sectoare, este momentul sa o faceti – veti avea succes deplin! Pentru Gemeni, in 2017 dragostea va deveni o parte din viata lor. Sunt cat se poate de atractivi pentru cei din jur si nu va fi nevoie sa caute prea mult pentru a gasi o persoana speciala. Norocul este in favoarea voastra anul acesta! Daca sunteti deja intr-o relatie, cu siguranta ca pana la sfarsitul lunii mai o veti oficializa! Viata de familie va fi linistita si fericita.

Rac

Va fi nevoie de o mai mare atentie acordata sanatatii si chiar va trebui sa va schimbati stilul de viata. Anul vine cu multe emotii pozitive si va aduce in viata dumneavoastra o persoana noua nascuta in semnul Taur, Capricorn sau Fecioara. Va trebui sa va ocupati de documente si contracte legate de locuinta sau proprietatea pe care o detineti. Exista un conflict legat de o proprietate comuna care se va rezolva, anul fiind unul favorabil proceselor, dar trebuie sa fiti atenti la manipulare si martori mincinosi. 2017 este un an favorabil calatoriilor si este unul de succes pentru activitatile de turism, vanzari online, comunicatii, transport sau servicii de curierat. Anul 2017 este unul interesant pentru Raci, ei avand parte de foarte multa dragoste si romantism. Va fi un an de senzatii tari si placeri. Vor atrage in preajma lor niste straini, iar increderea si energia lor vor atrage relatii care vor oscila ca intr-un balansoar. Aceste relatii nu vor fi, oricum, de lunga durata.

Leu

In general este un an legat de casa in care locuti. Voi va trebui sa va schimbati planurile si chiar locuinta pentru a avea grija de sanatatea unei femei cu care va
inruditi. Anul 2017 este asociat cu nasterea unui copil, mai exact o fata. Va fi nevoie de reparatii serioase pentru casa voastra. Vor fi mai multe evenimente legate de calatorii cu oameni din alte tari. Multi dintre voi veti fi nevoiti sa calatoriti si chiar sa faceti naveta pentru a sprijini financiar familia si a putea castiga banii necesari pentru investitii intr-o casa. In dragoste veti avea emotii din partea persoanelor nascute in Capricorn, Fecioara sau Taur. In 2017, pentru voi, lucrurile vor merge conform planului. Sunteti entuziaste si aveti obiective pentru care va mobilizati ca sa le atingeti. Gasirea adevaratei iubiri este si ea pe lista voastra anul acesta si veti avea succes in acest sens! Veti avea parte de surprize placute si intalniri pasionale, dar nu toate vor fi ca pe roze mereu. Vor fi si momente neplacute in viata amoroasa, dar veti invata sa fiti mai atente cand alegeti partenerul.

Fecioară

Este anul in care o parte din asteptarile voastre, bune sau rele, se vor materializa. Veti suferi un furt sau o pierdere din cauza rautatii unei persoane din anturajul
dumneavoastra. Veti avea succes in planurile legate de casa pentru care veti primi sprijin si suport neasteptat. Veti face o achizitie mai mare pentru casa. Pentru unii
dintre voi se intrevede mutarea intr-un alt oras sau chiar alta tara. Veti rezolva cu succes toate problemele legate de locuinta si proprietate. Va aparea un conflict cu un copil care va dori sa isi urmeze calea, departe de voi. De-a lungul anului veti cheltui bani cu un copil, dar, totodata, veti primi bani pentru copil. Daca va asteptati la o crestere a salariului, ea nu se va produce. Draga Fecioara, tu esti pasionala si plina de energie si vei avea o multime de oportunitati in 2017. Sunt sanse sa devii confuza intr-o relatie, dar horoscopul dragostei in 2017 aduce o multime de rasturnari de situatie si lucrurile vor tinde spre a-ti face viata mai romantica si mai plina de distractie. Dragostea va fi complexa si va trebui sa iei decizii in ce priveste o relatie pe termen lung.

Balanţă

Si pentru voi se intrevad planuri si cheltuieli cu locuinta si chiar achizitionarea unei locuinte suplimentare sau a unei case de vacanta. Pentru cei care doresc sa porneasca o afacere personala, la domiciliu, anul 2017 vine cu succese considerabile. Probabil va veti desparti de o ruda sau un prieten apropiat. Anul acesta veti avea mult de munca, iar familia va va sustine in toate demersurile pe care le faceti. Vor fi probleme mai multe si mai grave cu un membru al familiei, dar veti avea si momente de bucurie din partea unui nepot. Balantele au carisma si vor atrage marea iubire in 2017. Vanatoarea pentru a gasi adevarata dragoste se termina dupa o perioada de confuzie si agitatie. Tu ai tendinta de a da prea mult pentru a obine iubirea acelei persoane si cauti sa o impresionezi cu daruri si vacante scumpe. E posibil sa apara neintelegi in familie din cauza tendintei tale de a te dedica prea mult acelei persoane.

Scorpion

Veti avea mai multe experiente de pierderi atat in plan personal, cat si profesional si fizic, si veti intelege ca nu puteti detine controlul si ca nimic nu este pentru
totdeauna. Veti trece de la un ciclu de viata la altul cu o constiinta noua, total schimbata. Va creste numarul membrilor in familia dumneavoastra – poate fi un copil sau un animal de companie. Este posibil sa va deplasati sa locuiti o vreme intr-un alt loc, la rude sau la prieteni. Din punct de vedere familial vor fi mai multe evenimente care va vor supune la stres si socuri emotionale. Veti primi un document de proprietate mult asteptat. Faptul ca anul va aduce multe schimbari in viata nu trebuie sa va sperie sau sa fiti preocupati de viitorul vostru. Intotdeauna ati fost prevazator si v-ati temut de schimbare, dar acum le veti intelege la alt nivel si toate se vor dovedi benefice. Atenti cu efuziunile emotionale care va pot provoca multa durere. Dorinta voastra de dragoste, usor exagerata in 2017, duce la un comportament posesiv, deloc favorabil. E posibil sa apara racaieli si certuri si chiar se intrevede perspectiva unei despatiri. Incapatanarea de a nu uita anumite lucruri poate compromite relatiile voastre, de aceea este recomandat sa iertati si sa treceti mai departe pentru a destresa si fluidiza relatia voastra.

Săgetător

Pentru voi anul vine cu angajamente noi legate de educatie, dezvoltare personala si cultivarea talentelor unui copil sau nepot. Veti avea noroc in cariera sau in afacerea personala. In dragoste se intrevede o noua relatie cu un Taur, o Fecioara sau un Capricorn. Daca aveti planuri imobiliare sau legate da casa in care locuiti, ele vor avea succes deplin si se vor realiza cu nu foarte multi bani. Mai mult, veti primi bani de la o femeie pentru a rezolva toate problemele legate de o casa. E posibil ca anul acesta casnicia dumneavoastra sa treaca printr-o cumpana, de aceea nu lasati lucrurile la voia intamplarii din acest punct de vedere.
Pentru voi astrele prevad ca veti trai dragostea la prima vedere. Aceasta nu va fi insa reciproca. Pentru voi, acum, este timpul pentru iubire! Si va trebui sa acordati timp iubirii pentru a fi impartasita. In ciuda obstacolelor, nu veti renunta la dragoste si veti continua in demersurile voastre. Pe la mijlocul anului, insa, eforturile voastre va vor fi rasplatite si se poate ajunge chiar la casatorie.

Capricorn

Anul acesta veti trece printr-un colaps, dar, cu implicare, ambitie si vointa asa cum numai dumneavoastra stiti sa o faceti, veti depasi toate obstacolele ivite. Atentie la o propunere primita din partea unei femei – se va dovedi o ocazie favorabila, nu o ratati. Feriti-va de frauda si furt, voite sau nevoite. Veti cheltui bani cu probemele de sanatate ale unei persoane dragi. Evitati conflictele cu femeile – nu veti castiga niciodata. Voi va veti face griji in ce priveste relatia pe care o aveti, iar viata voastra amoroasa este plina atat de distractie, cat si de momente de furie. Sunteti compatibile cu Fecioarele si Taurii si puteti lega relatii minunate cu acestia. Incercati sa va mai degrevati de dorintele de a face cariera si sa dedicati mai mult timp partenerului si iubirii.

Vărsător

In acest an sa va asteptati la schimbari majore in ce priveste viata oamenilor din familia voastra si in special cele asociate cu tatal, frate, fiu sau nepot. Evenimentele
pot fi legate si de nasterea unui copil de sex masculin. Vor fi achizitii noi legate de casa prin intermediul bunicului, tatalui sau fiului. Anul vine cu schimbari majore in stilul vostru de viata si va aduce adevarate pietre de hotar in familie si in casa. Va exista o reglementare in instanta sau in prezenta unui notar, a unui document legat de afaceri de familie. Astrele indica unele posibile probleme in familia voastra. Sunt sanse sa va reintalniti cu un fost partener cu care aveti lucruri neterminate inca. Discutati cu partenerul vostru probleme pe care le aveti, acesta va va sustine din plin. In 2017 veti avea parte de o vacanta romantica.

Peşti

Pentru voi anul este unul de mari realizari profesionale si personale. Se vor rezolva chestiuni trenante legate de o proprietate sau un litigiu imobiliar. Va puteti astepta sa castigati mai multi bani. Este un an favorabil pentru achizitionarea unei case de vacanta. Va puteti astepta si la schimbari mari in ce priveste viata de familie sau in cariera. O femeie din familia voastra se va intoarce dupa o perioada de sedere intr-un alt loc. Anul 2017 va aduce situatii care va vor ajuta sa va schimbati total atitudinea si sa nu mai aveti dileme si oscilatii in iubire. Voi aveti nevoie de timp pentru a incepe o relatie, dar 2017 prevede construirea uneia intr-un timp foarte scurt. Cele mai bune luni ca sa va exprimati sentimentele sunt martie si iunie. Cei aflati intr-o relatie e posibil sa se casatoareasca, iar cei casatoriti vor trebui sa stea departe de partener pentru cateva luni.

Sursa: woman2woman.ro

Cititi si:

N-a fost aisbergul! Adevărata cauză a scufundării Titanicului (VIDEO)

Ca de fiecare dată, englezii încep Noul An în patru labe, morți de beți (FOTO)

Mesaj emoționant al Andreei Marin de Anul Nou: "Fericirea se cântărește în clipe.."

VIDEO. Revelion însângerat. Ucidere în masă într-un club de noapte din Turcia

Imagini cu atacatorul din Istanbul, surprinse de o cameră de supraveghere (VIDEO)

A supraviețuit celor doua atentate, pentru a muri, 21 de zile mai târziu în clubul Reina 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră