ULUITOR! Iohannis a fost depistat muncind!

23 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
ULUITOR! Iohannis a fost depistat muncind!
 Imagini incredibile surprinse cu doar cîteva moment e în urmă, cu însuşi preşedintele Romȃniei, Klaus Iohannis! După ce a venit de la slujba de duminică, a fost văzut în grădina uneia dintre propriile sale case, culegînd nişte roşii şi nişte ardei gras, cu un lighean într-o mînă şi o foarfecă în cealaltă. Probabil că voia să-şi surprindă soţia cu o salată sau ceva, ne gîndim noi.

Preşedintele era într-un maiou cu găuri, semn că nu şi-a mai luat maiouri de cînd se purtau maiourile cu găuri, şi pantaloni scurţi, murdari de vopsea, care nu iese la spălat. De asemenea, el avea şlapi în picioare.

Preşedintele a fost depistat muncind chiar acum cîteva ore, cînd nici nu se mai aştepta nimeni să-l mai vadă şi cînd foarte multă lume începea să-şi pună problema să sune la 112, să alerteze ceea ce e de alertat, pe motiv că nu mai ştie nimic de el.

O trecătoare pe stradă (trecătoare, adică trecea pe lîngă noi, nu trecătoarea aia din munţi sau, mai rău, trecătoarea care trece cum trece viaţa), deci o trecătoare prin Sibiu a profitat de ocazie ca să-i facă o poză preşedintelui. “Mergeam liniştită pe stradă, văzîndu-mi de treburile mele, cînd, deodată, ceva mi-a alertat simţurile. Ȋn mijlocul unui Sibiu inert ceva se foia. Mă uit mai bine, era preşedintele Romȃniei, cîntînd un vals vienez, îmbrăcat în maiou cu găurele şi pantaloni scurţi, cam decoloraţi. Nu-mi venea să cred! Mi-am adunat repede gîndurile şi mi-am scos din geantă camera mea, de care, slavă Domnului, nu mă despart niciodată! I-am făcut cîteva poze, dar nu l-am prins la faţă, doar cu fundul în sus, cu capul printre pătlăgele. A fost reconfortant să-l văd pe Iohannis fără costum şi în şapi. Are o micoză la o unghie, e tot ce am putut să văd. Mă uitam la el şi nu-mi puteam lua ochii de la arătarea aia care chiar muncea. Bine, nu muncea în interesul ţării, dar azi e duminică şi ţara poate să ia o pauză. Ieri, parcă, doar ce l-a decorat pe Dulău, acuma ce să-i mai ceri? Ne mai vedem prin decembrie ca să ne ureze la mulţi ani, că el pleacă în Insulele Mauritius şi să nu rămînem neuraţi”, a spus turista.

La rîndul lor, un grup de susţinători de pe feizbuc au izbucnit în urale virtuale pentru preşedintele pe care l-au votat, mai toţi întrecîndu-se în mesaje care mai de care mai încurajatoare: “Hai că poţi, ştiu că poţi, trebuie să poţi!”, a postat un adulator feizbuchinist din Marea Britanie. La rîndul său, o fană din Spania i-a urat toate cele bune în limba spaniolă, deoarece şi-a uitat limba maternă şi, decît să vorbeşte cu greşeli, mai bine nu mai vorbeşte deloc.
O romȃncă din Italia i-a urat “colazione plăcut, că nu ştiu cum se zice la masă acolo, la voi, la Romȃnia”, precum şi tradiţionalul “ti amo, Iohannis, mi amor”.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră