Dacia lansează a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway

08 Sep 2020
Dacia lansează a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway

Automobile Dacia a anunțat luni lansarea celei de a treia generații a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, care va avea loc oficial la sfârșitul lunii, mai exact pe 29 septembrie, relatează rfi.ro.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși, se arată în prezentarea transmisă de companie, citată de Mediafax.

Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa. Noul Sandero beneficiază de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate, dar și de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Beneficiind de o gardă la sol supraînălțată, Sandero Stepway este modelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Alte stiri din Auto

Ultima oră