Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

01 Aug 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

Victor Ponta, fostul premier al României, face o radiografie a guvernării de astăzi, într-un context în care valul de scumpiri îngreunează și mai mult nivelul de trai al românilor. Are Guvernul Ciucă un plan pentru a încetini inflaţia galopantă? Care va fi efectul creşterii taxelor, a modificării TVA-ului, introducerea de noi impozite şi accize? Cum se vor putea mări pensiile pentru a asigura un trai decent vârstnicilor?

Guvernele ultimilor 30 de ani nu au învăţat care sunt paşii de urmat în momente de criză fără a inhiba revenirea economică şi a împiedica evaziunea fiscală şi corupţia? Vor putea guvernanţii adopta o schimbare totală a gândirii din sistemul fiscal şi social?

O discuție despre România de astăzi, despre perspectivele (sau nu) de a ne face auziți la Bruxelles, despre o economie fără direcție și despre hibele comunicării dintre politician și cetățean în România lui 2022. Oare aleșii noștri își dezleagă limbile doar în campania electorală, în rest se lucrează la masa tăcerii?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, gandul.ro, pe paginile de Facebook Marius Tuca și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră