Marian Drăgulescu o atacă pe Simona Halep: "Să participi și tu la Rio să vezi cât de greu se câștigă o medalie!"

08 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Marian Drăgulescu o atacă pe Simona Halep:

"Şi eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio", a declarat Simona Halep, după desemnarea făcută miercuri de COSR.

În replică, Marian Drăgulescu a declarat că Simona Halep mai are mult de confirmat "pentru a avea asemenea pretenții".

"Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România.

Îți sugerez, Simona, să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene.

Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții! Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!", a scris gimnastul pe pagina lui de Facebook.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră