Victor Ponta va fi numit secretar general al Guvernului Grindeanu

15 Iun 2017
Victor Ponta va fi numit secretar general al Guvernului Grindeanu

Potrivit informaţiilor Digi24, în cursul zilei s-a aflat la Palatul Victoria, pentru aproximativ o oră şi jumătate, Eugen Teodorovici, un apropiat al lui Victor Ponta şi ex-ministru al Fondurilor Europene. Ministru în Executivul Ponta, la Comunicaţii, a fost la un moment dat şi Sorin Grindeanu.

La această oră premierul Sorin Grindeanu are o  întâlnire cu actualul secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc. Numirea lui Ponta se poate face abia după demiterea sau demisia lui Busuioc. 

În acelaşi timp, Grindeanu a fost exclus din PSD, decizia fiind luată în această după-amiază, de Comitetul Executiv Naţional. 

Ponta a avut mai multe poziţii critice la adresa lui Liviu Dragnea şi a cerut PSD, ieri şi azi, să nu dea jos actualulo Cabinet. Iată ce declara Ponta, în cursul dimineţii de azi, la DigiFM: "Vinovăția lui e că nu e Liviu Dragnea şi că domnul Dragnea nu acceptă pe nimeni altcineva în afară de el însuși și dacă nu poate fi el însuși să nu fie nimeni. Până la urmă e problema PSD, ne sinucidem așa în grup frumos, și ne place. Dar acum Guvernul nu e al PSD-ului, e susținut de PSD, dar Guvernul e al României".

Practic, prin această mișcare, Victor Ponta se va implica în supraviețuirea cabinetului Grindeanu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră