Vestea șoc din lumea fotbalului: Gerard Pique renunță la cariera de fotbalist

04 Noi 2022
Vestea șoc din lumea fotbalului: Gerard Pique renunță la cariera de fotbalist

Fundaşul spaniol Gerard Pique, triplu câştigător al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, şi campion mondial şi european cu selecţionata Spaniei, a anunţat joi că a decis să pună capăt carierei sale de fotbalist, informează AFP.

Anunțul făcut de Gerard Pique pe contul personal de Twitter a lăsat mască întreaga lume a fotbalului. Legenda catalanilor a transmis că meciul cu Almeria, programat sâmbătă, de la ora 21:00, va fi ultimul din carieră pe Camp Nou.

În video postat a anunțat că: „Vreau să vă spun că am hotărât că a sosit timpul să închei această călătorie”. El prezintă câteva prezintă imagini cu el în copilărie în tricoul Barcelonei sau cursa pentru autografe ale vedetelor clubului. „Nu va mai fi nicio altă echipă după Barca. Vreau să devin încă un fan, voi susţine echipa şi voi transmite fiilor mei dragostea pentru Barca”, a adăugat el.

Pique nu a dezvăluit motivul retragerii, dar lumea fotbalului se gândește că acest gest a fost făcut din cauză că fundașul devenise mai mult rezervă la Barca, iar suporterii l-au fluierat de câteva ori la ultimele partide.

Un final de carieră, trist având în vedere că Gerard Pique a însemnat enorm pentru Barcelona și pentru fotbalul spaniol. În ultima perioadă, fotbalistul a trecut printr-un divorț extrem de mediatizat de celebra cântăreață Shakira și se luptă pentru custodia celor 2 fii, aceasta din urmă fiind dispusă să achite 2 milioane de dolari pentru a lua toate deciziile legate de creșterea și educația copiilor.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră