Un bărbat lovit de maşina Poliţiei a murit

19 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un bărbat lovit de maşina Poliţiei a murit

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit joi dimneaţă de o maşină a poliţiei aflată în patrulare pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, Bistriţa Năsăud. El a decedat în urma traumatismelor suferite.

Polițistul implicat în accident susține că bărbatul ar fi fost deja întins pe carosabil. "Pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla întins pe carosabil, căzut. Polițistul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ", a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ, conform agerpres.ro.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital cu multiple leziuni și traumatisme, după ce echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD reușise să-l resusciteze la locul accidentului. El urma să fie testat dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, bărbatul a murit, decesul acestuia fiind confirmat de purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Județean Bistrița, Mihaela Mastan. Pe numele poliţistului va fi deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră