Tudor Simionov, eroul ucis la Londra în noaptea de Revelion, va fi înmormântat luni

17 Feb 2019 | scris de M.C.
Tudor Simionov, eroul ucis la Londra în noaptea de Revelion, va fi înmormântat luni

Trupul lui Tudor Simionov, tânărul canotor român, care a fost înjunghiat mortal la Londra în noaptea de Revelion, a fost adus în țară. Britanicii îl consideră pe Tudor un erou: era agent de pază la un club, atunci când a fost atacat.

Avea 33 de ani şi făcuse canotaj de performanţă. În Marea Britanie, Tudor ar fi vrut să îşi continue studiile.

Era plecat de câteva luni și lucra ca bodyguard la un club excusivist din Londra.

În noaptea de Revelion era de pază la club, când 10 indivizi înarmați au vrut să intre în local. Tudor a reuşit să le țină piept până când unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat direct în inimă.

Toți cei care l-au cunoscut pe Tudor Simionov au venit la capela Sfântul Fanurie din București să își ia rămas bun de la fostul sportiv, anunță stiri.tvr.ro.

Era apreciat de foștii colegi de canotaj, iubit de prieteni, iar familia cu greu acceptă pierderea. Cu toţii au adus flori și coroane şi au rămas împietriți zeci de minute în fața sicriului.

 Luni va fi condus pe ultimul drum.

Iubita lui, Mădălina Anghel, a postat anunțul pe Facebook: ”Luni, 18.02.2019 -  ora 12:00 va avea loc slujba de înmormantare a lui Tudor Simionov la aceeași biserică, înmormântarea va avea loc la cimitirul din Bulevardul Metalurgiei nr.65 sectorul 4”.

Sfâșiată de durere, Mădălina, iubita lui Tudor, a publicat un mesaj emoționant despre înmormântarea celui care trebuia să-i devină soț. 

„A plecat mult prea devreme sunt vorbele ce le rostim fără încetare încă din prima zi a anului 2019. Tudor Simionov nu mai este printre noi dar și-a caștigat locul în inimile noastre și acolo va rămâne veșnic. Momentul să ne luăm la revedere de la el a sosit”, a scris Mădălina Anghel. 

Tudor Simionov, absolvent al Facultății de Marketing din cadrul ASE, plecase din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita sa. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră