Comisarul BERBECEANU: „Este o ticăloșie! România a ajuns pe fundul prăpastiei, din cauza unui șir nesfârșit de abuzuri în serviciu!”

01 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Comisarul BERBECEANU: „Este o ticăloșie! România a ajuns pe fundul prăpastiei, din cauza unui șir nesfârșit de abuzuri în serviciu!”

Fostul comisar șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, consideră că modificarea abuzului în serviciu este una nesăbuită şi ar putea să fie ea însăși,  “un abuz…în serviciu”. Berbeceanu crede că „România a ajuns pe fundul prăpastiei” din cauza ”unui șir nesfârșit de abuzuri în serviciu”.

Arestat preventiv, târât prin tribunale și înlăturat de la conducerea BCCO Alba în urma unor abuzuri, Traian Berbeceanu așteaptă și acum să i se facă dreptate. În opinia lui Berbeceanu, abuzul în serviciu reprezintă o „infracțiune ticăloasă„. În urma dezincriminării abuzului în serviciu, călăii lui Berbeceanu scapă de această acuzație.

Comisarul șef Traian Berbeceanu susține că ceea ce s-a întâmplat în seara de marți la palatul Victoria este o ticăloșie. Fostul șef al BCCO Alba Iulia spune că „România a ajuns pe fundul prăpastiei, din cauza unui șir nesfârșit de abuzuri în serviciu!”

„O infracțiune ticalosă, perfidă, care de cele mai multe ori, generează infracțiuni chiar mai grave”, a declarat, citat de Gazeta de Dimineață, Traian Berbeceanu.

Polițistul a continuat: „Ticăloșii care m-au executat public, au comis represiunea nedreaptă, prin abuz în serviciu! Pentru abuz în serviciu, au primit și pedepsele cele mai importante! Cei care i-au sprijinit pe aceștia, au făcut-o prin abuz… în serviciu! Ăştia din urmă, încă nu au dat socoteală, în fața nimănui, iar începând cu noaptea trecută, “LA URGENȚĂ”, au fost scăpați! Modificarea nesăbuită a abuzului în serviciu, a putea să fie ea însăși, un abuz… în serviciu, în timp ce grațierea persoanelor care au comis acest gen de fapte, este mai mult decăt atât! Este o ticăloșie! Așa simt eu!”

Reamintim că cei care i-au înscenat dosarul lui Traian Berbeceanu în octombrie 2013 au fost condamnați de prima instanță pentru abuz în serviciu, scrie Hunedoara Libera.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră