La ce numere de telefon puteţi suna în caz de urgenţă. STAREA DRUMURILOR în timp real

06 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
La ce numere de telefon puteţi suna în caz de urgenţă. STAREA DRUMURILOR în timp real

 

Traficul rutier era închis, la ora 13:00, pe 58 de drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui (A2) București - Constanța, din cauza ninsorilor și viscolului, potrivit datelor actualizate, vineri, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Toate porturile de la Marea Neagră sunt închise vineri, începând cu ora 01,30, din cauza vremii nefavorabile.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenționare Cod roșu de viscol și ninsori, valabilă în următoarele ore în județele Constanța și Tulcea.

Sunt afectate și transporturile feroviare și aeriene. Iata la ce numere de telefon puteti suna in cazul in care sunteti prins in trafic sau pur si simplu pentru a va informa inainte sa porniti la drum. Atentie soferi! Nu plecati, sub nicio forma la drum, fara sa aveti masinile echipate corespunzator! 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Puteti vedea live starea drumurilor aici:www.livetraffic.ro

ANM a emis o avertizare nowcasting (valabilă câteva ore) de cod roșu de viscol pentru șase județe, până la ora 13:00. Se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Vor fi afectate zonele: sud-estul județului Buzău; jumătatea sudică a județului Brăila; jumătatea sud-vestică a județului Tulcea; vestul județului Constanța; cea mai mare parte a județelor Ialomița și Călărași.

CITIŢI ŞI:

PRIMUL VISCOL. Cod portocaliu, A2 închisă, drumuri naţionale închise, trenuri anulate, localităţi izolate, furtună pe mare

CFR Călători: Vineri, mai multe curse InterRegio și Regio, anulate

Viscol și ninsori: Suplimentarea echipajelor de urgență și locuri în adăposturile municipalității

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră