SIMONIS, LA UN PAS DE DEMITERE DE LA ȘEFIA CAMEREI: INSULTE INTOLERABILE ÎN PARLAMENT

27 Noi 2023
SIMONIS, LA UN PAS DE DEMITERE DE LA ȘEFIA CAMEREI: INSULTE INTOLERABILE ÎN PARLAMENT

AUR îi solicită președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii. Cererea vine în urma unui conflict petrecut azi în parlament, în care Simonis l-a insultat grav pe George Simion, existînd o înregistrare audio-video.

”Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă, disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat.
Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în fața presei, așa cum a fost învățat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieși la suprafață.
Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis și a PSD-ului are picioare foarte scurte”.

 

 

 

@partidul_aur_oficial

 

♬ sunet original - Partidul AUR ✔️

sursa: inpolitics.ro 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră