Secretul tinereții fără bătrânețe: a devenit mama la 54 de ani, s-a îndrăgostit la 60, este în formă excelentă la 80 de ani

06 Dec 2021
Secretul tinereții fără bătrânețe: a devenit mama la 54 de ani, s-a îndrăgostit la 60, este în formă excelentă la 80 de ani

Veterana din filmul „Knots Landing”, Donna Mills dezvăluie cum se menține în formă de-a lungul anilor.

Mills, în vârstă de 81 de ani, a vorbit cu AARP – The Magazine despre tot ceea ce dă prioritate în viața ei, inclusiv „să mănânce verde și curat”.

„În anii telenovelei, nu am mâncat niciodată paste, zahăr, pâine, înghețată, prăjituri sau alte chestii de genul ăsta. Aș avea poate o jumătate de pahar de vin. Acum mănânc, dar tot sunt atent. Nu sunt vegetariană, dar cresc, culeg și mănânc multe legume”, a împărtășit ea pentru presa.

Mills a mai spus că intenționează să „continue să se miște” în următorii ani.

„Joc tenis de cinci ori pe săptămână timp de două ore. Am norocul să am un teren pe zgură, care este mult mai ușor pentru articulații decât cimentul”, a spus ea. "Am și o mică sală de gimnastică acasă, așa că mă antrenez cu greutăți ușoare, folosesc Pelotonul meu, fac multe întinderi pe bara mea de balet. Și să vă spun că nu este întotdeauna distractiv. Ca aproape toată lumea de vârsta mea, am artrită și uneori mă doare. Dar aici intervine disciplina. Nu sunt o super femeie, dar văd întotdeauna imaginea de ansamblu.”

Mills a adăugat: „La vârsta de 60, 70 de ani, mai târziu, ai mult mai mult de contribuit – nu te așeza și spune: „Am terminat”.

Actrița a mai împărtășit cu presa că și-a luat o pauză de la Hollywood pentru a-și crește fiica, Chloe. Mills a devenit mamă la 54 de ani, când și-a adoptat fiica în 1994.

"Eram singură, aveam 54 de ani și îmi doream foarte mult să fiu mamă. Nu a fost deloc o decizie grea de adoptat", a împărtășit ea. „Cred cu adevărat că era menită să vină la mine, trebuia să fie copilul meu. Am vrut ca ea să aibă o viață normală. Așa că, am încetat să mai lucrez mulți ani cât ea era la școală și a fost exact pentru mine lucru corect de făcut. Nu am vrut să fac altceva decât să am grijă de ea."

Chloe, 28 de ani, este în prezent model și director la Soho House, un club privat de elită pentru cei implicați în artă, politică și mass-media.

Mills a împărtășit că viața ei amoroasă nu a înflorit până la vârsta de 60 de ani și îi îndeamnă pe alții să „te lași deschis iubirii la orice vârstă”.

„L-am întâlnit pe [actor și producător] Larry Gilman la vârsta de 60 de ani. Am avut noroc. Înainte de el, m-am cam îndrăgostit de băieții răi. Dar când l-am cunoscut, am știut că mă îndrept spre băiatul bun.” ea a explicat.

Actrița din „Spitalul General” a continuat: „Avem un deal mare în spatele casei noastre. Larry a vrut să construiască o vie acolo sus. Și eu am spus: „Nu, ești nebun, viile vor disloca dealul”. Era îngrijorat. A fost una dintre puținele lupte pe care le-am avut vreodată. Nu m-a ascultat și e bine că nu a făcut-o. Viile au solidificat dealul, iar acum avem propria noastră vie comercială. Și este pur și simplu frumos ."

Mills rămâne în legătură cu co-starurile ei din „Knot’s Landing”.

„Joan Van Ark și Michele Lee sunt încă prieteni dragi la 40 de ani după ce am jucat în „Knots Landing”. Uneori chiar facem „An Evening With the Ladies of Knots Landing” împreună pentru fani. Unii apar purtând acel machiaj dramatic pentru ochi precum personajul meu, Abby.”

Vorbind despre personajul ei, Abby Cunningham, Mills a spus că, în anii în care a interpretat rolul, unele femei au avut dificultăți să o despartă de personajul ei.

„Trebuie să spun că, în vremea „Knots Landing”, multe femei erau cu adevărat împotrivă cu mine în viața reală. Nu mi-am putut da seama mult timp de ce. Apoi mi-am dat seama că era personajul meu. S-au gândit Aveam de gând să-i iau soțul”, a spus ea.

Actrița are o lungă istorie de succes la Hollywood. În 1971, a jucat alături de Clint Eastwood în „Play Misty For Me”, înainte de a-și câștiga rolul Abby Cunningham în „Knots Landing” în 1979.

Actrița, care a câștigat un Emmy pentru rolul din „General Hospital” în 2015, cel mai recent a jucat în „Nope” al lui Jordan Peele și va juca în V.C. Seria „Cutler” a lui Andrew Dawn, bazată pe cărțile autorului. Mills o va interpreta pe Lillian Cutler în seria Lifetime, care urmează să fie lansată în 2023.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră