Se întâmplă în weekend, în București: Gay Pride și Marșul Normalității

22 Mai 2015
Se întâmplă în weekend, în București: Gay Pride și Marșul Normalității
Două evenimente stradale vor avea loc în weekend, în București, ambele sâmbătă, 23 mai: asa-numitul mars al normalitatii, organizat de Noua Dreapta și marsul comunitatii LGBT din cadrul festivalului anual Bucharest PRIDE.

Primul incepe "Marsul pentru Normalitate", organizat pentru a atrage atentia asupra "pericolului la care este supusa familia traditionala si valorile acesteia prin promovarea tot mai agresiva unei ideologii de toleranta excesiva in randurile societatii romanesti", precizeaza un comunicat remis mariustuca.ro, de către Noua Dreapta.

Manifestarea este autorizata de Primaria Capitalei si se va desfasura pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Patriarhia Romana, incepand cu ora 12:00.

Gay Pride (Marșul Diversității), este autorizat de Primaria Capitalei si se va desfasura pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Patriarhia Romana, incepand cu ora 16:00.

"Pentru ca in acest an sarbatorim 10 ani de la primul Mars al Diversitatii, vom dedica aceasta editie schimbarii. Ne vom uita la schimbarile pe care am reusit sa le realizam in ultima decada si vom incerca sa construim impreuna directia in care se indreapta activismul LGBT in Romania in urmatorii 10 ani", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul organizatiei ACCEPT.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră