ATENŢIE ŞOFERI! Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui! Ce spun poliţiştii

19 Mai 2017 | scris de Jeanina Nastase
ATENŢIE ŞOFERI! Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui! Ce spun poliţiştii

Circulaţia rutieră se desfăşoară din nou cu restricţii, astăzi pe autostrada A 2, pe ambele sensuri de mers - Bucureşti-Constanţa şi Constanţa-Bucureşti, din cauza unor lucrări care se preconizează că se vor încheia în 30 mai, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Se execută lucrări între kilometrii 111+600 şi 106+600 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti. Din acest motiv, circulaţia rutieră în zona lucrărilor este deviată pe calea numărul unu. De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov. Lucrările se realizează pe banda numărul unu şi se preconizează că se vor încheia în 30 mai.

De asemenea, poliţiştii amintesc că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, judeţul Constanţa) este întrerupt în această perioadă, din cauza unor lucrări, până în 25 mai. 

În perioada în care podul de la Agigea este închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 kilometri. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea: nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră