Declaraţie halucinantă a ministrului Justiţiei:”Am minţit la CEDO” (VIDEO)

09 Oct 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Declaraţie halucinantă a ministrului Justiţiei:”Am minţit la CEDO” (VIDEO)


La Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), ministrul Raluca Prună a mințit că dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru şapte penitenciare, deşi în realitate Guvernul nu avea această sumă de bani, reiese dintr-o înregistrare video postată pe Internet şi citată de B1tv.ro.
“Ştiţi cum e, domnule judecător, ca la penitenciare, unde eu m-am dus şi am minţit la CEDO şi spun bine minţit la CEDO, că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român... Deci eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau nişte bune intenţii, pentru că în realitate în buget noi nu avem aceşti bani", a declarat Raluca Prună.
Declarația Ralucăi Prună a fost facută joi, în şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii. Afirmațiile ministrului Justiţiei au venit în contextul în care în plenul CSM se discuta despre amânarea investiţiilor pentru sediile de instanţe, după o intervenţie a judecătorului Horaţius Dumbravă.
”Au fost foarte multe blocaje umane, (...) dar în orice caz, foarte multe investiții care au fost gândite în urmă cu doi ani sau cu mult timp înainte s-au blocat”, a spus judecătorul Horațius Dumbravă.
Raluca Prună a mers la Curtea Europeană a Drepturilor Omului la 14 iunie, unde a fost primită de preşedintele Guido Raimondi. La întrevedere a luat parte şi judecătoarea Iulia Motoc.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră