Procesul lui Liviu Dragnea amânat pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce a declarat preşedintele PSD

31 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Procesul lui Liviu Dragnea amânat pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce a declarat preşedintele PSD

Procesul lui Liviu Dragnea- acuzat de procurorii DNA de instigare la abuz în serviciu şi fals intelectual-  s-a amânat din nou astăzi din lipsa apărării, următorul termen urmând să fie pe 14 februarie. Președintele PSD a spus, la ieșirea de la ICCJ, că dosarul este bazat pe ”mărturii mincinoase” și vrea să aducă martori pentru a fi audiați din nou.

”Vreau să aduc martori să fie audiați din nou”, a spus Dragnea, adăugând că nu a fugit niciodată de la a da declarații în fața judecătorilor. Întrebat de presă dacă mizează pe faptul că va fi grațiat, având în vedere celebra ordonanță care a iscat scandal și proteste, Dragnea a negat categoric acest aspect.

”Ce grațiere să mă ajute? Nicio grațiere nu mă ajută. Eu n-am auzit de la Guvern că vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu. În plus, știu că avem o Curte Constituțională”, a răspuns Liviu Dragnea. Fosta soție a lui Dragnea, inculpată și ea în acest dosar, nu a fost prezentă în sala de judecată.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea ar fi determinat-o pe şefa Direcţiei de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Teleorman să menţină în funcţie şi să plătească două persoane, deşi acestea n-au fost văzute aproape niciodată la serviciu.Faptele s-ar fi petrecut în perioada în care actualul lider PSD era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră