Performață de neegalat! Un procuror DNA s-a interceptat pe sine însuși!

02 Iul 2017
Performață de neegalat! Un procuror DNA s-a interceptat pe sine însuși!

Orice scenariu al unei comedii absurde, poate fi depășit cu eleganță de realitate! Și orice idee despre profesionalism în România, pare o cauză pierdută...

Un procuror DNA, Paul Dumitriu, a reușit performanța uluitoare de a se intercepta singur în timp ce declara belicos că ține să-i dea un cap în gură unui cercetat penal.

Informația a devenit publică prin intermediul jurnalistei Sorina Matei, care a publicat-o pe contul său de Facebook.

____________________

"Mă tot întreabă lumea cine e procurorul " vechi din DNA, de pe vremea lui Daniel Morar, acum în echipa lui Kovesi, care spune "foarte curajos", sub protecţia anonimatului:“Ţuluş şi Moraru au comis fapte foarte grave”.

Pentru corectitudine, transparenţă şi onestitate, procurorul care se piteşte ca la grădiniţă sub anonimat acuzându-şi colegii de comiterea unor "fapte grave", fără a spune care sunt acestea şi fără a proba, este Paul Dumitriu. Indiferent dacă se recunoaşte asta sau nu.

Procurorul Paul Dumitriu este el însuşi cercetat de Inspecţia Judiciară, alături de Jean Uncheşelu şi Marius Bulancea, pentru prostia instrumentării dosarului OUG 13 cu încălcarea Constituţiei.

Speţa OUG13 a fost instrumentată în DNA în acest mod
L.C.K: ”Am auzit comentarii pe dosarul cu OUG 13. Domne, eu mi-am asumat acest dosar împreună cu domnul Surugiu și cu domnul Uncheșelu. N-au făcut un milimetru de la stânga sau la dreapta fără ca eu să spun, da, domnule, sunt de acord și susțin treaba asta și cred în continuare că am făcut ceva legal și corect, chiar să zică CCR că am derapat instituțional pentru ea."

Şi deloc aşa cum se mintea public pe 16.02.2017:
L.C.K: "În acest dosar, ancheta este stabilită de procurorul de caz, Eu nu pot să vă spun pe cine va audia sau nu, procurorul este independent"

Şi da, Paul Dumitriu este procurorul DNA care a reuşit performanţa de neegalat să se intercepteze singur în propriul dosar instrumentat, în propriile procese verbale redactate, cu nume şi prenume, ale secţiei în timp ce îi transmitea ofiţerului judiciar: "Sunaţi-l pe Lemnaru să se prezinte la sediul DNA. Vreau să mai vorbesc cu golanul ăsta odată. Vreau să îi dau un cap în gură".

După ce faci prostii din multă neştiinţă şi primeşti întru servilism funcţii, îţi schimbi părerile despre oameni şi acuzi neprobat sub anonimat. Cam urât dar this is it. Un procuror bun, stăpân pe sine, întotdeauna are curaj", a scris Sorina Matei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră