Teatrul Foarte Mic îşi întrerupe activitatea, întrucât clădirea este inclusă în clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public.
Contactat de Mediafax, fostul director al Teatrului Nottara, Mircea Diaconu, a spus că situaţia cu care se confruntă acum instituţia teatrală bucureşteană este "o dovadă în plus că România nu e administrată".
Acesta a menţionat că în anii '90 s-au făcut, "ca la normă", expertize de cutremure. "S-au produs vreo 500 de buline roşii, la nivelul Capitalei, şi s-au reabilitat cinci. În 2001, am devenit director acolo şi am moştenit bulina roşie", a spus Mircea Diaconu, care a menţionat că expertiza - pe care acum nu o mai găseşte nimeni - pornea de la premisa că blocul a fost contruit în 1939 şi că a prins cutremurul din 1940, ceea ce nu este corect, clădirea fiind construită în 1945 de Liviu Ciulley, tatăl regizorului Liviu Ciulei.
Un comunicat al Primăriei Capitalei, referitor la soarta Teatului Nottara arată că se caută soluții pentru ca spectacolele să se desfășoare în siguranță, însă nu se precizează în ce s-ar putea concretize astfel de soluții