Musk va prezenta dovezi despre îngrădirea dreptului la libera exprimare în cazul lui Hunter Biden

29 Noi 2022
Musk va prezenta dovezi despre îngrădirea dreptului la libera exprimare în cazul lui Hunter Biden

Elon Musk a tachinat luni fișierele viitoare care vor dezvălui cum și de ce Twitter a suprimat anumite conturi în detrimentul libertății de exprimare, conform Fox News.

„Fișierele Twitter privind suprimarea libertății de exprimare vor fi publicate în curând pe Twitter”, a scris Musk pe Twitter, fără a detalia. „Publicul merită să știe ce s-a întâmplat cu adevărat...”

Criticii, în special cei de dreapta, au blamat mult timp platforma pentru ceea ce ei consideră standarde nedrepte și obscure cu privire la conturile cenzurate sau suspendate.

Gigantul tehnologic l-a interzis definitiv pe fostul președinte Donald Trump de pe platformă în 2021, a blocat povestea New York Post în 2020 pe renumitul laptop al lui Hunter Biden și a blocat site-ul de satiră conservator The Babylon Bee din contul său de Twitter în martie pentru că i-a acordat un oficial transgender al administrației Biden. Rachel Levine un premiu fictiv „Omul anului”.

Săptămâna trecută, Musk a răspuns la un tweet al lui Alex Lorusso, producătorul executiv al The Benny Report pe Newsmax, care a susținut că Musk ar trebui să facă discuțiile interne pe Twitter pentru a cenzura povestea despre laptopul Hunter Biden a Postului.

„Acest lucru este necesar pentru a restabili încrederea publicului”, a scris Musk pe Twitter.

Conservatorii au sărbătorit în mare măsură achiziția de către Musk a Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari, la sfârșitul lunii octombrie, anuntând-o drept o victorie pentru libertatea de exprimare. Progresiștii au avertizat că Twitter va coborî din nou într-un bastion al discursului instigator la ură.

Musk, care s-a descris ca fiind un „absolutist al libertății de exprimare”, a spus că a achiziționat platforma pentru că „este important pentru viitorul civilizației să existe o piață digitală comună, unde o gamă largă de credințe pot fi dezbătute într-un mod sănătos. , fără a recurge la violență.”

„Există în prezent un mare pericol ca rețelele de socializare să se fragmenteze în camere de ecou ale extremei drepte și ale extremei stângi care generează mai multă ură și împart societatea noastră”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră