Miting PNL. Duminică, restricţii de circulaţie în Capitală

04 Noi 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Miting PNL. Duminică, restricţii de circulaţie în Capitală

Conform Brigăzii Rutiere Bucureşti, duminică, între orele 15.00 – 20.00, circulaţia în centrul Capitalei va fi restricţionată astfel:

- pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Dem. I. Dobrescu. Se va permite traversul pe Calea Victoriei în următoarele intersecții: Str. Sevastopol, Str. Ghe. Manu, Bd. Dacia, Calea Griviței (care va fi restricționată de la intersecția cu Bd. Dacia)
- pe Str. Știrbei Vodă între Calea Victoriei și Str. Berzei. Se va permite traversul Str. Știrbei Vodă în următoarele intersecții: Str. Popa Tatu, Str. Schitu Măgureanu, Str. Lutherană, Str. I. Câmpineanu;
- pe Str. Dem. I. Dobrescu, între Bd. Ghe. Magheru și Calea Victoriei;
- pe Str. Rosetti, între Bd. Nicolae Bălcescu și Calea Victoriei;
- pe Str. Episcopiei, între Str. George Enescu și Calea Victoriei.

Iniţial, mitingul PNL trebuia să aibă loc la 30 octombrie, dar a fost amânat pentru 5 noiembrie deoarece liberalii nu au vrut să suprapună evenimentul electoral cu împlinirea unui an de la tragedia din Clubul Colectiv. Ulterior, liderul PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că mitingul a fost amânat pentru 6 noiembrie pentru ca liberalii să se reunească în şedinţa Consiliului Naţional pentru validarea lui Dacian Cioloş, candidatul partidului la funcţia de premier.

"Va fi un eveniment la care Partidul Național Liberal își va anunța candidații, va fi un eveniment de mobilizare a electoratului liberal, în care programul de guvernare, proiectele principale vor fi aduse la cunoștința publicului larg, pentru că nu vor participa doar membri de partid, ci vor (...) fi invitați toți bucureștenii care vor să vadă care sunt intențiile Partidului Național Liberal pentru următorii patru ani de guvernare liberală. E foarte firesc, e normal să le comunicăm care sunt liniile pe care le vom urma, care sunt oamenii pe care îi aducem în fața votului electoratului", declara Gorghiu, la 18 octombrie, despre mitingul liberalilor.

Citiţi şi:

Cioloş îşi dă jos haina de tehnocrat şi joacă cu PNL. La miting

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră