May Day May Day! Spargerea Taromului a început!

09 Mar 2024
May Day May Day! Spargerea Taromului a început!

La cererea Consiliului de Administrație al Tarom a început spargerea companiei conform actului prezentat!
Această măsura seamănă teribil cu cea luată de compania belgiană Sabrina după care ultimei i s-a produs falimentul 
Practic Taromul va deveni client al Taromului și va trebui să plătească ca și ceilalți clienți tarifele stabilite de .. Tarom!!  
Problema se pune ca n se știe încă dacă prin crearea unei companii noi desprinse din Tarom, cea rămasă va fi obligată să se reautorizeze și nu va suferi reduceri de portofolii, avize etc 
Măsura luată înainte de alegeri miroase de la o poștă a încercare de vânzare pe bucăți a Taromului
Să nu uităm ca hangarul este al Taromului iar terenul de sub al Aeroportului. Mai mult actuala membră în CA Anca Boagiu pe vremea când era ministru al transporturilor a dat cu titlu folosință gratuit terenul de sub hangarul Taromului către Aeroportul Otopeni care a jupuit ilegal Tarom cerându-i chirie aproape 20 de milioane de usd din 2000 și până acum 
Prin manevra de rupere a Direcției Tehnice aceasta va fi ulterior “măritată” cu un ginere politic ales și va avea ca dota hangarul iar Taromul va rămâne cu banii dați și fără ea! 
Cum pentru mâna miresei se bat de vreo 10 ani pețitorii Lufthansa, Air France, Ţiriac și Schmidt ținând cont de zestrea miresei (monopolul tehnic pe Otopeni) vom vedea visul PNL-ului si PDL-ului de vânzare a Taromului !

 

Autor: Săndel Panaite

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră